Caute kamosi! Ked ste si s niekym zacali pisat na nete, boli ste aj vonku vsetko ok, objime vas,da vam boztek na licko ked sa lucite, kedy sa to posunulo do roviny je to vztah? Nejako to neviem vydedukovat, je mi s nim fajn, mame sa radi
Toto zatiaľ znie ako kamarátstvo, ale... Ak si nie si istá, normálne sa ho spýtaj. Je to lepšie, ako keby si to ty považovala za vzťah a on len za zábavku alebo podobne.
ale nie tak aby som nejako normalne odpovedala, nejak sme sa tulili k sebe a dali sme si pusu a isiel ma predstavit svojmu spolubyvajucemu a spytal sa ma, ci sme teda frajeri a ja som povedala ze ano
treba to iba odkomunikovat, treba sa ho spytat nabuduce ci chce s tebou chodit
Použiť wilcoxonov test. Zavolaj ešte kamarátku alebo aj dve. A keď si nevyberie teba máš jasno. Keď všetky 3vyberie tak je tam ďalší priestor na premýšľanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nie tak aby som nejako normalne odpovedala, nejak sme sa tulili k sebe a dali sme si pusu a isiel ma predstavit svojmu spolubyvajucemu a spytal sa ma, ci sme teda frajeri a ja som povedala ze ano
treba to iba odkomunikovat, treba sa ho spytat nabuduce ci chce s tebou chodit