Viem že sme tu už mali takú tému o bilbordoch ale dávnejšie si sedím pitoreskne v krčme na pive čumím do telky kde dávajú správy.... tam bolo že... Že v brazilii nejaké hovado znásilnilo svojú dcéru a že ona čakala s ním decko.... Tak išli na potrat... a
cikrev je cela totálne mimo...asi chcú, aby si to dievča, vždy keď kukne na svoje dieťa, spomenulo na tú hrôzu, čo zažila...a podla mňa by to dieťa ani nemuselo byť úplne zdravé...
Proste cirkev sa stará do toho, do čoho mu nič neni...už by ich mal dakto zrušiť, ale mne sa nad tým už ani nechce rozčulovať
nightillusion:
No presne dievča ti nemá vychovávať také decko naviše ke´d je to incestný plod jej zbastaridilého fotra po ktorom ani netúžila ke´dže ju znásilnil... Ako potom to decko bude vyrastať život bude masť blbý fotra bude zrejeme nenávidieť a budú ho šikanovať rovesníci... a zato že je nejaký incestný degenerant ho nebude chcieť žiadná baba....
A ešte ti nejaký skurvený kňaz povie že to dievča nesmie isť na potrat lebo vziať život je hriech tak sa do toho buď chuj rozumie alebo už cirkev potrebovala novú zámienku ako spizdiť ľudí.... Popritom v Brazílii sú v takom prípade potraty uzákonené a cirkev ešte do toho začne jebať.... No keď toto je správne tak to potom každý jeden foter na tomto svete si môže zbúchnuť dcéru proti svojej vôli...
a to by este nebolo tak nepochopitelne, keby to dievca nemalo 9 ROKOV!
Fakt nechapem, naco sa do toho miesaju...a uplny vrchol bol, ze oni dokonca vylucili z cirkvi to dievca aj jej matku, ktora jej rozhodnutie na potrat podporila, ALE s tym hovadom otcom problem nemaju ziaden!
je to katastrofa, to chúďa dievča bude trpieť celý život. Dieťa podľa mňa nemôže byť zdravé a foter??? Ten samozrejme nič,bude si kľudne žiť ďalej a znásilňovať dievčatká.
No a potom aby niekto súhlasil so zákazom interrupcie. Je to blbosť už len kvôli takýmto prípadom
dačo také bolo včera na aktualitách, nie? Že otec znásilnil svoju 9 (!) ročnú dcéru, otehotnela a čakala s ním dvojičky... čo ohrozovalo jej vlastný život, tak samozrejme, že potrat... a cirkev nie, strašný boj, interrupcia za žiadnu cenu, radšej nech je princíp nezabíjania, ale nech umrú dva plody a jedno dieťa, akoby sme mali zacchrániť jeden ľudský život... tiež ma to vlastne patrične rozčúlilo, rozkopala by som im hlavy, chujom posratým, neni ich do toho ani hovno s prepáčením a všade tie nosy budú pchať... ach no nerva!
To čo sa stalo v Brazílii je strašné, ale ešte strašnejšie je to ako sa zachovala cirkev. Je to veľmi pekné žiť podľa istých pravidiel a riadiť sa nimi, ale niekedy príde niečo takéto, kedy je potrebné rozhodnúť sa, či je nasledujúce konanie správne podľa presne stanovených pravidiel alebo je to naozaj správne. V tomto prípade sa cirkev rozhodla nesprávne... Je to smutné:- disappointed:
nepocula som o tom pripade..ale kazdopadne...je to rozhodnutie toho dievcata..alebo koho.. presne tak...to decko by bolo urcite nejake postihnute alebo co a takto nebude trpiet ani ono ani to dievca... ja osobne som proti potratom, ale teraz myslim potrat ked sa dieta ma narodit ludom ktori ho su schopni vychovat a dat mu co potrebuje...ale takto... 9 rocne dievca...a este so svojim fotrom...nevidim ine vychodisko...
lvanka :
No ale sú isté prípady kedy sa decko predčasne vyvinie ako napr. tá 9 ročná... Ale aj tak by nemala nič vynosiť hocijaký názor má cirkev a jej fotra by mali povesiť do priévanu za tie jeho nezvládnuteľné gule....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Proste cirkev sa stará do toho, do čoho mu nič neni...už by ich mal dakto zrušiť, ale mne sa nad tým už ani nechce rozčulovať
No presne dievča ti nemá vychovávať také decko naviše ke´d je to incestný plod jej zbastaridilého fotra po ktorom ani netúžila ke´dže ju znásilnil... Ako potom to decko bude vyrastať život bude masť blbý fotra bude zrejeme nenávidieť a budú ho šikanovať rovesníci... a zato že je nejaký incestný degenerant ho nebude chcieť žiadná baba....
A ešte ti nejaký skurvený kňaz povie že to dievča nesmie isť na potrat lebo vziať život je hriech tak sa do toho buď chuj rozumie alebo už cirkev potrebovala novú zámienku ako spizdiť ľudí.... Popritom v Brazílii sú v takom prípade potraty uzákonené a cirkev ešte do toho začne jebať.... No keď toto je správne tak to potom každý jeden foter na tomto svete si môže zbúchnuť dcéru proti svojej vôli...
Fakt nechapem, naco sa do toho miesaju...a uplny vrchol bol, ze oni dokonca vylucili z cirkvi to dievca aj jej matku, ktora jej rozhodnutie na potrat podporila, ALE s tym hovadom otcom problem nemaju ziaden!
No a potom aby niekto súhlasil so zákazom interrupcie. Je to blbosť už len kvôli takýmto prípadom
Neriešim tú ******************* cirkev
No ale sú isté prípady kedy sa decko predčasne vyvinie ako napr. tá 9 ročná... Ale aj tak by nemala nič vynosiť hocijaký názor má cirkev a jej fotra by mali povesiť do priévanu za tie jeho nezvládnuteľné gule....
plačem na nič iné sa už nezmôžem......
súdite druhých a ani si neuvedomujete, že ste odsúdili sami seba .........filip