potrebovala by som pomoc. Som študentkou na všvu a momentálne pracujem na dosť osobnom projekte, ktorý vychádza z rozhodnutia či ísť alebo neísť na potrat. Keďže som si touto skúsenosťou skoro sama prešla, apelujem na túto tému semestrá
tak ti držím palce, aby si niekoho našla, ja ti nemám ako pomôcť.
ešte to, ktoré nešlo sa podľa ma nájde ľahko, veľa báb otehotnie v 18-19-tich a dieťa si nechá, poznám dosť takých prípadov z okolia, myslím že aj tu už bolo o tom pár blogov, že sa mladé dievčatá rozhodli nechať si dieťa, ale na konkrétny nick si nespomeniem a ani neviem či sem ešte chodia.
@johnysheek sak normalne, s niekym sa bozkavala, vyzeralo to ze je tehotna, mala uz aj forum zalozene ale nakoniec si spravila test a s obrovskym stastim zistila ze predsa len nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nie nepoznam, prepac..
ešte to, ktoré nešlo sa podľa ma nájde ľahko, veľa báb otehotnie v 18-19-tich a dieťa si nechá, poznám dosť takých prípadov z okolia, myslím že aj tu už bolo o tom pár blogov, že sa mladé dievčatá rozhodli nechať si dieťa, ale na konkrétny nick si nespomeniem a ani neviem či sem ešte chodia.
Ale však ak sa to nepýta baby, ktorá je myšlienkou na potrat práve úplne rozhádzaná, nie je ten vtípek dosť nevinný?
Tak dôsledný umelec by si určite takto preveril všetky myšlienky, ktoré by do diela mohol vložiť ...
» www.zdravie.sk/sz/495/forum.ht...