Ahojte chcela by som sa spýtať aké máte vy skúsenosti s pridelením intráku. Bývam 54 minút od BA a v prvom kole som intrák nedostala a som cca desiata pod čiarou a podala som ďalšiu žiadosť. Mám šancu, že ho dostanem? Respektíve stalo sa niekomu niečo pod
desiata pod ciarou je celkom fajn si myslim, lebo par ludi, so intrak dostalo na neho urcite nepojdu...
ale zavisi asi aj od skoly, na akej si (budes)
a mozno ho nedostanes hned od septembra, ale mozno tak o mesiac, dva neskôr... ale myslim, ze sanca tam je
@setton no tak 54 minút mi vypočítal systém ktorý prideľuje body ale reálne to nie je možné pri stálych meškaniach vlakov do dostať sa do BA do hodiny ...a ešte aj pri "vlakovej dostupnosti" môjho mesta cesta zaberie aj 2 hodky...
@miraculeux normálne sa prihlás na tu stránku kde si si podávala žiadosť o ubytovanie a tam v tej hornej lište je že "poradovník žiadateľov" a tam mám skupinky napr. "súčasní študenti ktorí dostali ubytovanie" a klikni na "novoprijatí študenti, ktorí dostali ubytovanie" (teda ak ideš do 1.ročníka a tam je zoznam a červená čiara ktorá delí tých čo dostali a tých čo nedostali ...myslím že táto stránka je pre všetkých študentov UK rovnaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale zavisi asi aj od skoly, na akej si (budes)
a mozno ho nedostanes hned od septembra, ale mozno tak o mesiac, dva neskôr... ale myslim, ze sanca tam je
Ale k téme, 10. pod čiarou je v poho, určite intrák dostaneš.