ja som zrovna na Dope... (cca 50 metrov od Hopy) a máme na izbe jedno miesto voľné ale tak nooo...neviem či by si tu zrovna chcela bývať...aj keď je to tu lepšie ako na Hope....ale tak...zas nemáme výťahy.. a je to čisto babský intrák
Lenze volit mlynsku nemoze, to by musela zmenit skolu, aby tam dostala intrak..., no je to bieda ta HOPA , ja byvam na DOPE, to je kusok od Hopy, najprv som sa stazovala, ze cisto dievcensky intrak ... ale je tam aspon pokoj, a HOPA je blizko, takze tam chodime, ked nam uz hrabe na intraku z toho pokoja
@leelee na HOPU nechod pokial nedostanes prerobeny novy blok, je to to najhorsie co ta mohlo postretnut svaby, plostice a ina haved, hnusne wcka a sprchy spolocne s CHLAPCAMI!!! a este k tomu zatuchnutný smrad na izbe, ktorý sa nedá ani vyvetrať... jediné, čo je na HOPE super je to, že tam varia výborne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(ale partia je tam super, sbs nie je nejak moc prísna )
a mi povedala, že áno, je to tam tak, ale neni tých smetí až toľko
!!!