Čaute ľudia, neviete náhodou ako je to s ubytovaním na kluboch v BA na intraku? Vyberáme si my izbu, alebo nám ju výberu oni? Ak si ju vyberáme my, ktorú izbu by ste odporučili? Na šturaku, alebo atriakoch? Ak viete aj nejakú super izbu s nejakou výhodou.
...tak poraďte niečo... už som počul že izba orientovaná na východ je super, lebo tam je v lete chladnejšie ako v ostatných... A ešte, môžeme bývať na izbe s niekým z inej fakulty? Napr. Z ftvš? Alebo na izbe musia byť iba z tej istej fakulty? Vďaka...
byval som na manzelakoch, este vtedy na neprerobenych (tie su vraj najlepsie vzhladom na priestor a socialne spoluzitie - na bunke byvas s piatimi ludmi iba a s nimi sa delis o zariadenie kuchynka + zachod a kupelna) ... samozrejme bol som aj na atriakoch pozriet a aj na sturaku.. z mojho pohladu su teda manzelaky na najlepsej urovni, ale tak kazdemu vyhovuje nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme