Zdravím... v septembri nastupujem na FF UK a dneska som si mala vyberať izbu na intráku. Pridelili mi izbu na Šturáku, zaškrtla som tam že aj s internetom a tak... no dá sa nejako zistiť, či je to zrekonštruovaná izba, alebo nie? Je na 12. poschodí
A celkovo, ak máte niekto skúsenosti- ako sa tam žije? Nie som nejako rozmaznaná, dokážem si predstaviť bývať aj na nie práve najkrajšej izbe, len by som chcela vedieť ako veľmi je to zlé? :'D
Ja tam sice nie som, zaleži aka to je izba, či je to zrekonštruovana časť či nie...
Myslim že takto ti to ukaže obraz najlepšie. Presne takto to vyzerá: » www.vysokeskoly.sk/clanek/takto-sa...
A myslim že každy sa dokaže prispôsobiť a zvyknuť si na to, nič hrozne. Hrozne je ked dostaneš zleho spolubyvajuceho s ktorym si nesadneš, alebo susedov spolubyvajucich ktori budu robiť randál.
No bývam v mlynskej už nejaký ten piatok a poradím ti že choď radšej na prerobené átriaky ako na šturák. AD A, B, F, K tieto sú prerobené plus budeš to mať na skok do jedálne. Na šturáku máš bunkový systém a budeš sa deliť o wc a sprchu s 10ľuďmi a skôr sa ti stane že bude jedno z toho obsadené ako keby si bola na átriakoch. Plus ak bývaš na šturáku tak nie je zrovna dva krát príjemné počúvať nadrbaných ľudí čo idú z kotolne alebo čo slopú pod šturákom. Fakt nie je príjemné o 2:00 ráno počúvať dookola, na kráľovej holi, či načo pôjdem domov, ak máš na druhý deň skúšku či robotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Myslim že takto ti to ukaže obraz najlepšie. Presne takto to vyzerá: » www.vysokeskoly.sk/clanek/takto-sa...
A myslim že každy sa dokaže prispôsobiť a zvyknuť si na to, nič hrozne. Hrozne je ked dostaneš zleho spolubyvajuceho s ktorym si nesadneš, alebo susedov spolubyvajucich ktori budu robiť randál.
a dones si vlastný LAN kábel
Hej, viem že na spolubývajúcom záleží najviac, tak hádam budem mať šťastie :'D
a ak máš nejaké otázky, alebo sa chceš pridať do našej fb skupiny tak mi napíš.