Idem prvýkrát na intrák, tak by som rada vedela nejaké info o ňom ... je to tam pekné, či veľmi zlá skúsenosť??? Ako je to s izbami, a sprchami??? Ďakujem !
su dobre ak sa ti podari, skus sa dostat na Stary internat, ten je asi najlepsi. Velke izby a neskutocne chodbovice Sprchy su sice len na chodbe, ale to je pohoda... Teraz cez leto tam mali konecne zriesit aj internetove pripojenie, takze uz to bude perfektne
@seagull1 nemyslis vazne u mna ked sa povie vynikajuce, tak urcite ocakavam nieco uplne ine ako vsetok nabytok namalovany cervenou temperkou, zachody, ktore tecu, pripadne nesplachuju a sprcha, kde nefunguje vypinac a clovek sa boji polozit tam bosu nohu
inac, @holulula nechcem strasit. da sa tam zit. ale vynikajuce nie su v ziadnom pripade. ved co aj mozes ocakavat od tych 40tich eur ci kolko sa to tam plati.
@holulula ja som tam sice byvala rokov dozadu.....ale vtedy to bolo fajn....akurat vymenili nabytok.....a byvala som na novom intraku.....a neskutocna vyhoda...intrak hned pri skole ...ach, jo, normalne ste ma dohnali k nostalgii
novy intrak neje zly... teraz som tam rok byval, mal som aj balkon, ale nebolo to take dobre ako na starom. Ako som uz napisal, izby su tam dost velke, vacsie ako na novom, viac nabytku a lepsie chodbovice
Dakujem Vam zatial mam z toho mierne obavy a z tohto vsetkeho co ste napisali sa budem snazit dostat sa na novy intrak myslite ze sa tam dostanem?? ja som dost narocna co sa tyka cistoty tak so spinou bude asi velky problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inac, @holulula nechcem strasit. da sa tam zit. ale vynikajuce nie su v ziadnom pripade. ved co aj mozes ocakavat od tych 40tich eur ci kolko sa to tam plati.