Ahoj Prosím vás vie mi niekto povedať, či sa dá nejako zariadiť aby som bola s nejakou osobou na izbe? Teda od septembra začínam na VŠ Tak len, že či sa to dá
Sry, vestecka gula je v servise... Zalezi od intraku, a hlavne od domovnicky, u nas v jednom nemenovanom meste na jednomnemenovanom internate sa to dalo v pohode, vybrat si izbu aj spolubyvajuceho, ci to bol prvy alebo treti rocnik...
Tak tam si nemôžeš podať žiadosť konkrétne s niekým. Urobiť môžeš jedine to, že po zápise, keď ti ubytovací systém ukáže voľné izby, si obe (najlepšie naraz) rezervujete izbu, kde budú dve voľné miesta. Izbu vám systém hneď automaticky schváli.
@mkamka ďakujem veľmi pekne takže na zápis spolu A ty kde študuješ? A prosím ťa predmety si zapisujem na zápise? Tak, že poradia mi aké alebo niečo také? lebo kamarátke sa stalo, že si zapísala zlé predmety a potom musela dorábať.. :/
Ak by si sa aj dostala do nejakej, kde nechceš byť a kamarátka by bola v inej, na niektorých intrákoch sa to dá vymeniť, ak aj dotyčný bude súhlasiť s výmenou. Na niektorých internátoch to píšu hneď, treba si len zistiť, ale aj to čo napísala mkamka vyzerá ako dobrý spôsobom. + skús si pre istotu zavolať, či sa to dá. Ja by som to tiež chcela tak vybaviť, aby som bola s kamarátkou na izbe
Ako je možné, že nebudete mať zápis v jeden deň, ak vás je veľa a asi to pôjde podľa abecedy. A je možné, že tá rezervácia sa ti bude dať urobiť až na druhý deň po zápise.
No neviem ti povedať, ako na vašej fakulte, ale na našej nám pri zápise hovorila, čo a ako si máme zapísať. Ale my mám viac menej všetko povinné predmety. No myslím si, že by ste ich mohli mať tiež tak "nalinkované. Ešte skús špecifikovať tvoj odbor.
Keby som nebola STU, tak by som ti nevedela odpovedať.
Dá sa to vymeniť "načierno, spolužiačka takto býva. Oficiálne určite (na 95%) nie.
Inak s tým zapisovaním predmetov. Podľa študijného plánu » goo.gl/pbgJS... máš 21 kreditov za povinné predmety, čiže tie si určite budeš vedieť zapísať+ 2 kredity za povinne voliteľné. Už si iba zisti, aké voliteľné máš k dispozícii (za 7 k).
A dá sa to zvládnuť. Preto sa na mojom odbore zo 60-tich tretiakov dostalo tento rok k obhajobe bakalárky 15.
@mkamka No to je fakt, ale tak môžeš mať známych Aha, takže treba iba potom tam niečo poriešiť Jáj, jansé, ďakujem Nejak sa tam zariadim Aha, takže pohodka.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ako je možné, že nebudete mať zápis v jeden deň, ak vás je veľa a asi to pôjde podľa abecedy. A je možné, že tá rezervácia sa ti bude dať urobiť až na druhý deň po zápise.
No neviem ti povedať, ako na vašej fakulte, ale na našej nám pri zápise hovorila, čo a ako si máme zapísať. Ale my mám viac menej všetko povinné predmety. No myslím si, že by ste ich mohli mať tiež tak "nalinkované. Ešte skús špecifikovať tvoj odbor.
@ bloodypunk ďakujem aj tebe za radu
Dá sa to vymeniť "načierno, spolužiačka takto býva. Oficiálne určite (na 95%) nie.
Inak s tým zapisovaním predmetov. Podľa študijného plánu » goo.gl/pbgJS... máš 21 kreditov za povinné predmety, čiže tie si určite budeš vedieť zapísať+ 2 kredity za povinne voliteľné. Už si iba zisti, aké voliteľné máš k dispozícii (za 7 k).
A dá sa to zvládnuť. Preto sa na mojom odbore zo 60-tich tretiakov dostalo tento rok k obhajobe bakalárky 15.