Bývam VŠ na intráku už piaty rok (mám 24 rokov) a na vedľajšej bunke mám dvoch o 5 rokov mladších kolegov, prvákov. Minulý rok som mal taktiež prvákov. A všimol som si jednu vec, že ani títo mladí, ani tí predtým neboli schopní umyť spoločné priestory, ak
ešte doplním, že spolužiačka má tiež dve prváčky na izbe a za celý rok neupratali ani raz... mám pocit, že nastupuje nejaká humusácka generácia, alebo niečo podobné
podľa mňa na to, či je niekto prasa nemá vplyv vek. napr u nás na bunke som zvykla upratovať len ja (do istej doby, potom ma to už naštvalo, skúsila som koľko vydržia žiť v bordeli - vydržali veľa- potom som to zas musela upratať) a to som tam v podstate najmladšia.
ja som si len nikdy nemyslela, že baby dokážu byť až také prasce (a z toho čo mi hovoria kamarátky, je ich teda ozaj kopec)
ja zijem na intraku 2 roky a poviem ti .... niektori sa tam spravaju ako keby to nebolo ubytovacie zariadenie ale nejaky chliev ... a samozrejme to su ti mladsi ....
ja mám presne takú istú spolubyvajúcu na byte a tá je asi aj horšia.ona nepozná ani základné hygienické návyky,nieto upratať za sebou niečo,to je jednoducho odpor s ňou žiť.
Mám presne takých istých spolubývajúcich na bunke. Dvaja sú starší ostatní so mnou prváci. A tiež som jediný, ktorý tu upratuje.
Už asi trikrát sme tu mali upchaté umývadlo vlasmi, chlpami a iným biologickým materiálom, a nikomu to nevadilo, až kým som to nevyčistil ja.
počas strednej som býval dva roky na internáte, kde sme mali režim ako za Heydricha. toto sú typické deti, ktoré celý život ani prstom nepohli, a myslia si, že robiť niečo takéto je pod ich úroveň.
@interrupcio skus po nich nejaky cas neupratovat....viem ze tebe to asi nebude moc prijemne,,,len na nejaky cas............mesiac?(aj ked to je asi vela ja newem ako dlho vydrzis)
ak sa nechytia,sry fakt neviem...nazbieraj chrobaky a daj im to do posteli,pyzam....a povedz ze to vyliezlo z tej sprchy...ak sa ani vtedy nechytia tak to tam cele ocuraj a povedz ze ten smrad ze ide s tej sprchy ze to musia cistit lebo sa stane nieco zleee...
na intraku vedla v bunke byvaju tiez prvacky a vacsie humusacky som nezazila sice mame rozpis upratovania na bunke sme styri izby piatacky druhacky druhacky a prvacky kazdy riadne upratuje len tie prvacky nemaju vobec zaujem a neupratuju nechapem ako mozu potom zit v takom bordeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja som si len nikdy nemyslela, že baby dokážu byť až také prasce (a z toho čo mi hovoria kamarátky, je ich teda ozaj kopec)
Už asi trikrát sme tu mali upchaté umývadlo vlasmi, chlpami a iným biologickým materiálom, a nikomu to nevadilo, až kým som to nevyčistil ja.
počas strednej som býval dva roky na internáte, kde sme mali režim ako za Heydricha. toto sú typické deti, ktoré celý život ani prstom nepohli, a myslia si, že robiť niečo takéto je pod ich úroveň.
ak sa nechytia,sry fakt neviem...nazbieraj chrobaky a daj im to do posteli,pyzam....a povedz ze to vyliezlo z tej sprchy...ak sa ani vtedy nechytia tak to tam cele ocuraj a povedz ze ten smrad ze ide s tej sprchy ze to musia cistit lebo sa stane nieco zleee...