na intráku nebývam, ale napr. v tábore keď som bola, tak sme to tak zvykli robiť...bola chladnička, každý tam niečo dal, potom si prišiel, presne tým štýlom "aha džem" si si zobral a nikto sa o to nestaral...(potom sme zobrali deťom sladkosti čo im dali z domu aby ich nezjedli naraz a dali sme ich do spoločnej špajze a potom sme na ne zabudli, ale to je už iný príbeh )
ale to sme tam boli všetci kamaráti, ale neviem, ako to funguje, keď sú nejakí spolubývajúci, ktorí spolu nejako nekomunikujú, alebo nie sú moc kamarátski voči sebe a nekupujú si potraviny štýlom "čo je moje je aj tvoje" tak nie, to by som si nič nezobrala ale ak by začal on brať mne, tak by som začala aj ja jemu brať, a potom by sme si brali navzájom a bol by z toho ten prvý prípad...či?
raz som bol s chalanmi ubytovany na intraku a mali sme tam vlastnu chladnicku a raz v noci som siel na wc a kukam jak si typek este aj pozera zlozenie ci aky fras...som mu privrel ruky do chladnicky..chudak chlapec...
odvtedy nam z chladnicky nic nezmizlo..
takze si davajte pozor co beriete druhym bez opytania...
nechodím síce na intrák ale mám pažravého brata, tak vždy keď si dám do chladničky niečo čo je moje tak tam napíšem nechytať! alebo nejesť! - nič iné bohužial nepomáha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
,, Robí vám problém niečo si vziať ... "
odpovede ,, nie ,, ,,vezmem si ,, vezmem si ale ,,
ale to sme tam boli všetci kamaráti, ale neviem, ako to funguje, keď sú nejakí spolubývajúci, ktorí spolu nejako nekomunikujú, alebo nie sú moc kamarátski voči sebe a nekupujú si potraviny štýlom "čo je moje je aj tvoje" tak nie, to by som si nič nezobrala ale ak by začal on brať mne, tak by som začala aj ja jemu brať, a potom by sme si brali navzájom a bol by z toho ten prvý prípad...či?
keby niekoho vidím ako mi niečo bere aj kúsok džemu na lyžičke mu tam roztrepem hlavu
(Snažím sa tomu predísť tak, že si dávam jedlo do 2-3 nepriesvitných igelitiek a tá vonkajšia je odpudivá. Veľa sa v tomto smere robiť nedá)
Fakt, toto robia len idioti!!!
odvtedy nam z chladnicky nic nezmizlo..
takze si davajte pozor co beriete druhym bez opytania...
a potom si to dali do vlastnej chladničky na izbe
nebolo to ale hladom ale proste boli sme strašne kúúlové a najebané
uz som sa viackrat presvedcila ze to skutocne moze byt jedlo ktore si dotycny kupil za posledne prachy.
toto ozaj ani v stave najvacsej opitosti.
Ale so spolubývajúcim, ktorému sa nechcelo chodiť do obchodu sme mali agreement, on mi vyraboval jedlo, spočítal, za koľko asi a vyplatil mi to