Ja mám od Nitry pokoj pomaly do októbra, jó Ale kedže mi nedali vysokoškolský intrák, zo začiatku som bývala na priváte na Zobore, ale teta "teroristka" ma donútila hľadať inde
Bola som na stredoškolskom intráku na Šindolke, je to intrák nejakej veterinárnej alebo akej školy.. Celkom fajn tam bolo, kľud, nie ako na vysokoškolských Len večierka do pol desiatej, žiadne návštevy.. za 900 mesačne
no ja poznam intrak pri cirkevnom gympli ten je super ale teraz mi doslo ze ma nevzali pre nedostatok miesta ale som saodvolala...a dufam ze ma wezmu .. no ale co uz... a potom je etse aj co ma hotelovka .. to newem kde je oroti centru tusim a tam to ma aj sportova... takze este tam som amala ist ale radsej ne....ale newem mozno je dobry.. tam som nebola
keby ma zoberu na hotelku tak idem do domu mladeze ci jak sa ten intrak vola ale nezobrali tak teraza neviem bo ta skola nema intrak tak si mam vybavit ale neviem kde...ete
na cabajskej je otrasne , pod uroven , je to tam aj dost , ze 1500 na mesiac...ak sa da , najdite si nieco ine...mne stacil prvy rocnik na vyske , ze som prezila...je tam kopa spiny, smradlave stare skrine...no mozno to uz nejako vymenili , no pochybujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Bola som na stredoškolskom intráku na Šindolke, je to intrák nejakej veterinárnej alebo akej školy.. Celkom fajn tam bolo, kľud, nie ako na vysokoškolských Len večierka do pol desiatej, žiadne návštevy.. za 900 mesačne
..sindolka je udajne dobry intrak len je dost od riti...
a cirkevne samozrejme ze ma dobry intrak .