styri roky som bol na druzbe a teraz som jeden rok na mlynoch. Za ten jeden rok co som na mlynoch, som spoznal viac ludi, ako za tie styri roky na druzbe. Druzba mi pride polomrtva, mal som casto pocit, ze som na celom intraku uplne sam . V mlynskej doline mas sv. omse v univerzitnom pastoracnom centre, mas tam na vyber asi 10 podnikov ked chces niekam zajst. Pocas tychto letnych teplych dni, vecer je kopec ludi v areali a len tak si sedia na lavickach a trave a popijaju, debatuju, smeju, hraju na gitarach. Mas tu Billu ak chces nieco kupit. Trosku asi vadi niektorym dopravit sa MHD pocas rannej spicky do mesta. Moze sa obcas stat, ze jednoducho nenastupis do busu a pockas si pekne na dalsi. Pri druzbe tento problem nie je, lebo chodia odtial stale elektricky. Napriek vsetkemu, druzbu mam tiez rad. Co sa tyka pohodlia, patri medzi najlepsie intraky v BA a pocas letnej sezony, je tam hned blizko otvorena malebna krcmicka pri karloveskom ramene Mark Twein. Osobne mi ale viac sedia mlyny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov