hum, tie na havranskom sú neviem-aké, ale dá sa to tam vydržať. Bývajú tam moji spolužiaci, väčšinou im vadia hlavne vychvávateľky. No a čo sa týka technického vybavenia, nie je to nič moc, ale ak zainvestuješ, môže sa ti dobre bývať.
no neviem či to nemyslíš ironicky tú srandu dufam že nie a nie vobec ešte netuším že ktorý intrák dostanem....inak odporúčaš mi aby som bola radšej sama alebo mala nejakého spolubývajúceho??neviem...lebo každé má aj svoje výhody aj nevýhody...
26- myslel som to aj tak aj tak stretnes sa s kopou vpoho ludmi, chodbovice atd, skratka je to iny zivot ako doma. na druhej strane bude problem prepasovat chlapa do izby, ak bude svina vratnicka
byt tebou to aspon na rok skusim, a ked sa ti nebude pacit, tak sa na to bodnes. v BB sa da zohnat privat celkom lahko (aj ked asi nie nejak lacno).
ja neviem co tu vsetci riesite ide na vysku tak nebude byvat na stredoskolskom intraku boaaa ....maximalne tak na havranskom alee tam sa to neopalti lebo musis byt na intraku do 21.30 ci si 4na ss alebo vysokoskolackaa a cvakaju sa tam velke penaziee ...radsej by som sla na privat s niekym ta to vynde lacnejsie ako na intraku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» budosaferjed.uw.hu/...
byt tebou to aspon na rok skusim, a ked sa ti nebude pacit, tak sa na to bodnes. v BB sa da zohnat privat celkom lahko (aj ked asi nie nejak lacno).