poradte nejake dobre moznosti ubytovania v BA, z roznych mi totizto odpisali, ze najskor si ubytuju svojich, az potom cudzich......a cena mojho intraku sa mi zda privysoka
@solembum Kolko stoji ten Tvoj? V mlynskej je to v priemere okolo 80 ak sa nemylim a vacsinou tam nie su velke rozdiely...Potom je dalsia moznost ubytovne, ale tie su v takom stave, ze je lepsie spat na ulici, a aj ta najlacnejsia stoji okolo 120 eur, napr v raci. A potom je moznost zobrat si velky byt niekde v karlovke-dubravke, kde je najomne + naklady povedzme 700 eur a nasackovat sa tam 7mi, to vyjde porovnatelne. ALEBO! si pozri roommates.sk a spolubyvajuci.sk a zober si len izbu, resp zdielaj s nejakou babou izbu, to tiez vychadza od 100 - 120 cca.
@jebozlesaaplani no intrak ma vyjde 115 ecok na mesiac a ked si to porovnam tak to by sa dalo aj do podnajmu ist za taku cenu, tak preto mi to pride take drahe na to, ze je to len intrak....a vdaka za tipy ludia
@udy1 nevravim, ze ma tam maju hned vitat, ale tak skusam kde sa da, nechcem skoncit jak bezdak....a okrem toho teraz sa stretavam s hladanim ubytka po prvy krat, takze sa v tom az tak nevyznam.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Alebo si najdi parťákov, a prenajmi si 1 izbový barák.