mnooo mne tu chyba dajaky zeriav alebo co .. lebo tie schody ma furt zabijaju ako schody v poho 6te poschodie.. ale este ten kopec pretym no zabijak to som schopny furt po vyslapani do sprchy
Som spokojná, je tu kľud, relatívne dobré zariadenie (rozpadajúce sa dvierka na skrinkách už považujem za normál), žiaden hmyz, pohoda. Len chcelo by to väčšiu kuchyňu.
@simonkaero ja tiež platím 53,ale len lebo mám balkón.kebyže nemám tak iba 50.nám net naštastie ide celkom normalne..máme bunky 2 izbové.sme na izbe 2.a mamé osobitne záchod a kúpelku s vaňou..dokonca nám aj upratovačka chodí.mame plastové okná,kuchynku,spoločenskú miestnosť,a dole je posilka,plaváreň a tak...vďaka Bohu za tento intrák...nezávidím ti.ale ja som tiež najprv bývala presne na takom ako ty.tam ani net nebol ani nič absolútne..
lebo tuna v NR je jeden fest ppč a stojí tak isto ako moja riť (obsahuje to isté, čo má aj tvoj)
najviac ma sere fakt, kam pchajú všetky tie peniaze...
chdáci však tí, čo majú na izbe sprchový kút...nemajú nič iné, an umývadlo ani hajzel..proste len za jednou postelou je pristavený kút>>>a za tento zázrak musia platiť nekresťanských 70€!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tie nocne chodbovice si nevsimam zamknem sa
aby som vám toť mohla zdeliť, musím sedieť na chodbe
lebo netové miestnosti sú sedením obmedzené
wifina padá jedna radosť
sprchy, hajzle na chodbe (ale este vzdy je to lacnejšie než privát...)
čili asi tak
óóó predstaviť som vás zabudla
spoznajte Cabajskú 10
lebo tuna v NR je jeden fest ppč a stojí tak isto ako moja riť (obsahuje to isté, čo má aj tvoj)
najviac ma sere fakt, kam pchajú všetky tie peniaze...
chdáci však tí, čo majú na izbe sprchový kút...nemajú nič iné, an umývadlo ani hajzel..proste len za jednou postelou je pristavený kút>>>a za tento zázrak musia platiť nekresťanských 70€!!!
celé zle..
Ale to iba preto, že chodím na súkromnú školu plnú rozmaznaných detičiek