Ja som si nainstaloval jeden soft (nebudem robit reklamu) a otvoril DEMO ucet. Je viac moznosti kam investovat:
- Akcie - najstabilnejsie
- Forex - obchod s menami
- Komodity (ropa, zlato, psenica, soja, ku
Ak nebudes chamtivy a NIKDY neurobis taku hlupost, ze sa dostanes do margin callu lebo si zabudol nastavit stop loss tak by si aj pri aspon zakladnej technickej analyze mohol zarobit par drobakov. Dolezite je pred kazdym obchodom nastavit pravidla a tych sa drzat nech by sa co dialo. Idealne nastavit, a neotvorit platformu az kym ti nepride email/sms notifikacia, ze sa uzavrel obchod. Chce to velku mentalnu silu.
1.skusal som-100 eur
2. Vedel som o tom minimum
3.myslim si ze drviva vacsina laikov o tom vie minimum
4.stretol som v prahe na lieceni chlapa co mi rozpraval ako jeden den zarobil 3 miliony cr.korun a dalsi prehral, prerobil asi 5 milionov behom pol hodiny
5. Podla mna je to obycajny hazard- investovanie penazi s moznostou ich znasobenia avsak zo znacnym rizikom ich prerobenia...rovnako ako ruleta ci automaty..
Pre laika zbytočný hazard Poznal som aj chalana čo sa tomu venoval 2 roky cca. študoval na nete všetko,učil sa sám ... Ako pomaličky zarobil ale vkuse musel byť na nete. Q raz zaspal a prišiel o par tisíc tak s tým sekol
Sebavedomie beriem ako schopnost prijat seba sameho po fyzickej aj psychickej stranke presne takeho aky si..stale vo vsetkych situaciach byt sam sebou, nikdy sa nehrat na niekoho kym nie si..rovnako tak byt aj vyrovnany s udalostami ( aj negativnymi) ktore sa odohrali v tvojom zivote
Na lieceni zavislosti..bral som 10 mg xanaxu denne..
Spytaj sa ma na cokolvek co by si este rad vedel??
Ja investujem na » zltymelon.sk
Ak sa tam niekto regne, dajte vedieť, pošlem Vám svoj mail, že som vás akože odporúčil A ak do 3 mesiacov zainvestujete aspoň 300 €, mal by som akurát tak 5 € ako odporúčateľ, potom už nič Ale prežijem kľudne bez toho.
Nájdi si nejakú stratégiu, testuj ju, stanov si presné pravidlá kedy vstúpiť a vystúpiť z obchodu. Potom skús za reálne peniaze lebo je to úplne iné na psychiku, ako demo.
Ked sa v tom vyznas daju dobre a s malym rizikom zhodnotit peniaze z dlhodobeho hladiska. Ale co sa tyka spekulativnich trchoch je hra na cierneho petra, je to ako keby si hral poker s profesionalmi, moze sa ti podarit za kratky cas zarobit vela penazi ale z dlhodobeho hladiska prides o vsetko.
tiež som to skúšal iba na demo účte....vlastne skúšam a snažím sa vždy prísť na dôvody PREČO sa mi to podarilo/nepodarilo (zarobiť).
zatiaľ som prišiel na to, že pokiaľ na to neprídem tak tam skutočné peniaze nedám.
Páky sú sviňa ale aj poklad Demo účet na Plus500 ti dá 20.000e....čo je takmer nemožné tam potom vložiť ale ako zábavka je to v pohode.
Ale v podstate je to skôr hazard ako práca...
Hral som hokej 11 rokov, od 5 do 16.
Koli viacerym veciam som skoncil a chybal mi v zivote dalsi zmysel..sebarealizacia..tak som zacal vela pit a brat lieky
Navyse velmi pravdepodobne mam ADHD ( hyperaktivita, porucha pozornosti )
Forex ci investovanie do Akcii je pre laikov cista ruleta. Moze brutalne zarobit alebo aj vsetko prehrat. Kto si moze dovolit hazardovat so svojimi tazko zarobenymi peniazmi nech to robi. Staci sa opytat po okoli ludi ktory to skusali. Najde sa uplne minimalne ani nie percento ludi ktory na tom zarobili ale investovali do toho vela casu a penazi a tie chceli naspet. Zbytok ludi ma doteraz holy zadok. Kto ma cas na investovanie aspon cca 7 rokov nech zvoli najbezpecnejsiu formu investovania a to priame investovanie do celeho sveta pomocou Otvorenych Podielovych Fondov. Silno odporucam v takomto pripade aby bol kazdy majitel svojich podielov v takomto fonde ktory ma aj svoj vlastny ISIN a da sa dopatrat jednoducho na internete aby kazdy videl aka je skutocna hodnota jeho majetku. Je tu par spolocosti ktore robia take sprostredkovanie. Pozor vsak na veci ako su skryte poplatky, nesmie byt v zmluve nikdy ziadna doba viazanosti ! rovnako tam nesmu byt ziadne garantovane uroky. Ak niekto vlastni vase podiely vo fonde a garantuje urok tam mate istotu ze na vas moze pocas vasho zivota pridete o nemaly majetok a trvale vynosy. Drtiva vecsina ludi bohuzial nema ani zakladne informacie o investovani a tak veselo cely zivot nevedomky prerabaju a ten kto vlastni ich majetok na nich veselo zaraba. Bezpecne budovanie majetku je dlhodoba zalezitost. Rizikove budovanie je kratkodoba zalezitost. Kazdy nech si vyberie ci zariskuje a postasti sa mu vyhrat Sportku kde je sanca jedna z miliona, alebo si pocka par rokov a ziadnu Sportku nepotrebuje a casom moze mat podobnu sumu investovanim zhodnoti. Vybral som bezpecnost a podla toho aj transparentnu spolocnost ktora nic neskryva a spolupracuje s celosvetovymi spickami v oblasti investovania. Google ma kazdy a kazdy nech si najde komentare ludi ktory Dlhodobo investuju cez aku spolocnost a ake su ich skutocne naklady za celu dobu investovania. Citat komentare ludi ktory investuju pod 7 rokov alebo neivestuju vobec nema zmysel citat. Ferko Kalerabik co robi cely zivot v garazi ktory nikdy neivestoval a pretlka sa zivotom radi rovnako ostatnim aby to tiez nerobili a boli na tom rovnako ako on. Vyhybajte sa takym ludom zdaleka a pytajte sa ludi ktory maju skusenosti a preukazatelne vysledky bez toho aby pol zivota sedeli a potili krv u pocitaca aby nieco zarobili. Ide to aj jednoduchsie, bezpecnejsie, pomalsie a zivot si medzitim uzivat bez sedenia za pocitacom a stresov.
Čaute, tiež som sa rozhodol investovať, ale bál som sa do toho pustiť. Predsa je to pre laika veľký risk. Demo účet je úplne iný ako keď obchoduješ s vlastnými peniazmi, ale na začiatok je to určite to najlepšie, aspoň sa naučíš cca čo a ako, samozrejme musíš preštudovať aj nejakú literatúru, poprípade sa obrátiť na odborníkov ako ja-konkrétne na fxstreet.cz, máš tam veľa zaujímavých vecí o tomto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
1.skusal som-100 eur
2. Vedel som o tom minimum
3.myslim si ze drviva vacsina laikov o tom vie minimum
4.stretol som v prahe na lieceni chlapa co mi rozpraval ako jeden den zarobil 3 miliony cr.korun a dalsi prehral, prerobil asi 5 milionov behom pol hodiny
5. Podla mna je to obycajny hazard- investovanie penazi s moznostou ich znasobenia avsak zo znacnym rizikom ich prerobenia...rovnako ako ruleta ci automaty..
prečo ma to neprekvapuje?
Vysvetloval som ze moje sebavedomie je 10/10
Sebavedomie beriem ako schopnost prijat seba sameho po fyzickej aj psychickej stranke presne takeho aky si..stale vo vsetkych situaciach byt sam sebou, nikdy sa nehrat na niekoho kym nie si..rovnako tak byt aj vyrovnany s udalostami ( aj negativnymi) ktore sa odohrali v tvojom zivote
Na lieceni zavislosti..bral som 10 mg xanaxu denne..
Spytaj sa ma na cokolvek co by si este rad vedel??
Ak o tom nemas skutocne dobre info- co maju podla mna iba top burzovi makleri..tak je to iba obycajny hazard podla mna
Ak sa tam niekto regne, dajte vedieť, pošlem Vám svoj mail, že som vás akože odporúčil A ak do 3 mesiacov zainvestujete aspoň 300 €, mal by som akurát tak 5 € ako odporúčateľ, potom už nič Ale prežijem kľudne bez toho.
Bral som obrovske davky sedativ- liekov na uzkost a depresiu.
zatiaľ som prišiel na to, že pokiaľ na to neprídem tak tam skutočné peniaze nedám.
Páky sú sviňa ale aj poklad Demo účet na Plus500 ti dá 20.000e....čo je takmer nemožné tam potom vložiť ale ako zábavka je to v pohode.
Ale v podstate je to skôr hazard ako práca...
Hral som hokej 11 rokov, od 5 do 16.
Koli viacerym veciam som skoncil a chybal mi v zivote dalsi zmysel..sebarealizacia..tak som zacal vela pit a brat lieky
Navyse velmi pravdepodobne mam ADHD ( hyperaktivita, porucha pozornosti )
aha chápem, to ma mrzí,
ale tak už si v poriadku však ?
na burze som začínal aj ja.. Prehral som 10 000€.. Keď chceš zarábať na investovaní, kukni si napr toto » www.zinceuro.sk/investicie/...