Chcel som tento rok, keby som tak urobil do akcii co som chcel tak by som ich zhodnotil o 60 % ale skoncil som s parazitom na krku a proste sa to cele poondialo ale zase som kupil dobry byt za dobru cenu co je vlastne tiez super investicia. No a vlastne chcu ho splatit skor tak tiez pozeram po investiciach. A zatial mam plan pravidelne investovat do fondov pre + akcie dlhodobo ale do ozaj dobre vybranych spolocnosti. + aj do umenia a zberatelkych veci ktore ma zaujimaju a mozem si ich vystavit zatial na polocku XD
@Rogin. No este som nezacal XD Ale chcu celkom siroke porfolio a akcie ozaj len do konkretnych spolocnosti z konkretnych dovodou. Alebo aj do komodit ale z presneho dovodu. Nie len preto ze chcem investovat tak dam do niecoho. Musim poznat a verit v tu firmu produkt alebo vytied nejaku politicku strategiu. Chystam sa tomu viac venovat XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov