Aké výrobky sú podľa vás lepšie Apple čiže s operačným systémom iOS alebo Android? Priraďme tam trebars Samsung.
Čiže upravujem *(ja viem že som to na hovno zrobil) Samsung vs. Apple.
U mňa jednoznačne Samsung. A to aj vďaka operačnému systému. U mňa je iOS veľmi komerčný.
Upozorňujem že sa bavíme len o operačných systémoch.
iOS podľa mňa nemá konkurenciu, jednoducho je to systém optimalizovaný pre jednu konkrétnu značku, jednoduchý na používanie a dlhodobo svižnejší aj pri menej výkonnom hadrvéri
kedysi by som povedal, ze android, ale teraz si niesom isty. uz som vyrastol z obdobia, ked som sa s telefonom hrajkal, tesil sa z jeho vykonu a moznosti uprav. teraz chcem, aby na tom siel net, aby sa z toho dalo volat a aby to nesekalo. moja xperia z to chvalabohu este zvlada aj po dvoch rokoch, no napriklad kamosov lg g3 je po roku totalny trash. u tych androidov je to take, ze moze fungovat bez problemov, nemusi...ios funguje stale. tejto xperie sa zbavit nechcem, lebo je to celkovo velmi podareny telefon, ale ked raz nastane jej cas, asi prejdem na jablko. nechcem riskovat, ze vychytam nejaky z menej podarenych androidov a za rok ho budem moct hodit do smeti.
Vystriedal som pár android telefónov a potom som pre zmenu siahol po iOS zariadení a myslím že os iOS mi sedí viac. Som oveľa spokojnejší s týmto systémom. U mňa teda jednoznačne iOS.
@melancholik tak ako mne to vôbec nevadí... Dá sa to nastaviť jednou apkou btw ak nevieš @Lakero mal som iOS a teraz mám Android a viac som si obľúbil Android @Luc.ka tak ako to povedala Etelnair- Android má open source. A to je aspoň u mňa veľká výhoda.
Ano, etela mi to vysvetlila. Akurat neviem, cim to je negativne (okrem tvojej osobnej nesympatie) a ako sa to prejavuje na funkcnosti, kedze i tak je ios daleko lepsi..
@lakero 100 ľudí 100 chutí. Po 2 rokoch používania iOS mi začal tablet mega sekať. Vypína sa mi net a aj aplikácie, má veľmi slabé pripojenie na net, menší výber sťahovania aplikácii, viac aplikácii sú na platbu a niekedy mi z ničoho nič sekne celý tablet. Preto odporúčam Android pretože ten mám už takú istú dlhú dobu a zatiaľ nič. Vidno, že Apple na staré výrobky sere a preto treba držať s módou podľa ich gusta. Ale ja nebudem jak nejaký kokot vyhadzovať peniaze na nové výrobky.
@Kosmiklove že môžem vkladať z PC súbory do výrobku zo systémom Android zatiaľ čo iOS mi to neposkytuje. A keďže nemám za potrebu si kupovať niektoré aplikácie a funkcie, tak si ich radšej stiahnem z netu (nelegálne), keďže s tým nemám problém. Zatiaľ čo iOS má vyššiu ochranu proti sťahovaniu z internetu.
@Luc.ka a kde som ti nesympatický , veď som ti len odpovedal. Skôr naopak si mi ty viac nesympatická.
ano a co to ma so mnou? proste sorry akoze tvoja osoba mi je absolutne ukradnuta, tym co som napisala, je myslene, ze tebe je nesympaticky komercny ios
Open source je informácia dostupná, ale len keď možnosť jej šírenia sa zachová. Tu nehovorím o poplatku za obdržanie. Open source vlastne znamená slobodu prístupu. Je to prístup k zdrojovému kódu (len v prípade, že je to počítačový softvér, teraz nehovorím o mobile). Stačí toto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Čiže upravujem *(ja viem že som to na hovno zrobil) Samsung vs. Apple.
U mňa jednoznačne Samsung. A to aj vďaka operačnému systému. U mňa je iOS veľmi komerčný.
Upozorňujem že sa bavíme len o operačných systémoch.
Ak iOS vs. Android, tak Android!
tak to mnohe vysvetluje
@Lakero mal som iOS a teraz mám Android a viac som si obľúbil Android
@Luc.ka tak ako to povedala Etelnair- Android má open source. A to je aspoň u mňa veľká výhoda.
@Kosmiklove že môžem vkladať z PC súbory do výrobku zo systémom Android zatiaľ čo iOS mi to neposkytuje. A keďže nemám za potrebu si kupovať niektoré aplikácie a funkcie, tak si ich radšej stiahnem z netu (nelegálne), keďže s tým nemám problém. Zatiaľ čo iOS má vyššiu ochranu proti sťahovaniu z internetu.
@Luc.ka a kde som ti nesympatický , veď som ti len odpovedal. Skôr naopak si mi ty viac nesympatická.
wtf, a teraz si to precitaj este raz a s porozumenim
ano a co to ma so mnou? proste sorry akoze tvoja osoba mi je absolutne ukradnuta, tym co som napisala, je myslene, ze tebe je nesympaticky komercny ios
sak ale dobre no
Všetko má svoje pre a proti. Teda, iOS ne