najdi si na nete it firmy a napis niekomu z firmy ze co by to stalo on si povie ze 30€ a pouzije tvoj pocitac a za par chvil to mas aj s jeho pristupovymi udajmi hacknut fb nie je ziadny big deal ja to neovladam ale videl som to
IP adresu z ktorej bol FB vytvoreny nezistis...maximalne tak zistis z akych adries sa dany ucet prihlasoval...potom by sa teoreticky cez par sikovnych stranok dal zistit provider a na zaklade providera (a obrovskej zhode okolnosti ze by si tam mala znameho) zistit o koho sa jedna... a ver tomu ze ITckar sa ti z vysoka vysere na hack FB uctu za 30€
Tak potom nic.... Dakujem ... Ja som totiz potrebovala odhalit jeden FB ale potrebujem to ako dokaz ja viem kto sa za nim skryva len zneuziva moje osobne udaje a vyhraza sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
po a) za 30 EUR by ti nikto nespravil taky relativne zavazny trestny cin (ano prestav si je to trestny cin)
po b) nemam pocit, ze sa to da nejako lahko cize jeb na to bratku