pokiaľ si pripojený cez pevnú alebo cez nejake mobilne pripojenie ale nesom si istý cez wifičko zistia meno akurát vlastnika tej wifi firmy ale tha maximalne zistia s ktorého štátu si
ja neviem pokiaľ po tebe niekto nejde je zbytočné sa tým zaoberať
Pokiaľ máš pevnú ip adresu pridelenú providerom tak áno dá sa to zistiť ale pokiaľ máš dynamickú tak by sa to teoraticky tiež dalo zistiť - pretože tvoj provider vie komu prideľoval určitý rozsah ip adries. Radšej nerob blbosti a nebudú ťa za to stíhať
da sa zistit provider internetu.. teda mozu napriklad zistit ze mas net od T-Comu.. a ak vysetruju nejaky zlocin tak si zajdu do t-comu a pekne si zistia na koho je napisana IP a najdu si ta.
no da sa to zistit aj ked ty sam si to chces zistit, ale pochybujem ze je to legalne a predovsetkym treba mat s PC viac skusenosti nez len obycajnu pouzivatel..
zatial som len vypátral poskytovateľa pripojenia, a to mi veľmi nepomôže, čo už som len "obyčajný používatel" ale ešte sa nevzdávam nemá tu s tým niekto hackerské skúsenosti?
Na nete je databaza IPciek, pri niektorych statickych su uvedene aj mena. (Na tu stranku som natrafil ked som bol na nete zo skoly a ukazalo mi to mena spravcov nasej skolskej PC siete, ked som tam napisal IPcku kompu na ktorom som bol) Ak nemas staticku IPcku tak myslim ze tvoje meno by mohli zistit jedine u providera.
Lebo kazdy kto sa narodi je uber expert na PC ako ty, ze Tommyhot Plakat alebo smiat sa mi chce skor pri podobnom chvastani.
Btw zakladatel diskusie - kde kto byva je kazdeho osobna vec a ty nemas najmensie pravo to zistovat pomocou IP adresy, ak by si to podla toho aj zistil (co asi nezistis )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja neviem pokiaľ po tebe niekto nejde je zbytočné sa tým zaoberať
da sa zistit provider internetu.. teda mozu napriklad zistit ze mas net od T-Comu.. a ak vysetruju nejaky zlocin tak si zajdu do t-comu a pekne si zistia na koho je napisana IP a najdu si ta.
Ale je to asi iba na DNS....
9. Tenpatic- jasne že mám
Btw zakladatel diskusie - kde kto byva je kazdeho osobna vec a ty nemas najmensie pravo to zistovat pomocou IP adresy, ak by si to podla toho aj zistil (co asi nezistis )
Ja sa nechvastam, ale nechapem aky ma vyznam srat sa tam kde nie je treba?