stiahol som si ip charger premium a nastavil tam nejaku inu ip, je ich tam na vyber vela ale ked soom sa prihlasil na jednu stranku tak mi zostala ta ista ipcka
to je mozne, neviem, v zivote som to neskusal. ja mam dynamicku IP a staci mi sa odpojit a znova pripojit a mam inu ako som mal, takze IP changer nepotrebujem. ja som ti len odpovedal na polozenu otazku a hodil ti sem co som nasiel na forach...
IP sa neda zmenit cez ziadny program (iba v pripade ze si vlastnikom viacerych IP, alebo mas dynamicku IP). Radil by som ti nastudovat si TCP/IP problematiku
IP sa da len "schovat" za proxy..
Ale ak ti ide o anonymitu, tak to mas smolu, pretoze vacsina proxacov posiela v hlavicke x-forwarder a tam je zobrazena tvoja IP. Ak to aj proxy neposiela (high anonymity proxy), tak zvycajne ta komunikacia je pomala a v konecnom dosledku ti to ani nijak nepomoze..
Na zminimalizovanie odhalenia sa daju pouzit redirectory, ale to by si uz musel mat pristup k aspon jednej masine.
A este ma napadlo ze sa daju "infikovat" packety (cez hping2 neviem ci je aj pre windoze) cize mozes menit hlavicky packetov, ale ak aj zmenis source IP address, tak nevidis vysledok pretoze odpoved je posielana na PC ktoreho source IP si udal..
Btw. na co si ces "menit" IP adresu?
Cts_w to ze mas dynamicku IP je pekne, ale tiez ti to nijak nepomoze. Net provideri maju logy a vedia kto a kedy "vlastnil" danu IPcku..
na pripojenie do sieti ako napr. icq... ked sa ti neda pripojit tvojej IPcky tak ked mas inu tak zevraaj ti pomoze ked mas inu adresu. tak neviem ale ja len ci by sa to nejako dalo.
Siet? si na sieti alebo co? Local Host je na prepisanie IP ale IP je nemenna. Dostavas ju od spravce siete ak pouzivas siet. Ak pouzivas Internet bud T-com alebo aja neviem tak dostanes od neho IP. ked si zmenis IP ta kti nemusi ist internet.
my mame siet a na sieti je internet. Ale ak si zmenim IP tak mi internet nepojde ani za nic .... tak by som to nemenil vobec
Kasko myslis zmenenie IP v nastaveniach? Ak hej tak to je logicke ze ti nejde net, lebo vlastnis iba jednu IP (ak ide o staticku), ak ide o dynamicku tak ti ju prideluje dhcp server (tam pomoze spominane vypnutie a spustenie netu) a ak ide o verejnu, tak to je IP rooutera a ty si schovany za nim, cize tam nemas menit aku IP.
Victory aj keby si zmenis IP (ak ces mat inu IP ked pouzivas ICQ protokol, tak chod cez proxy) tak sa nic nestane, lebo ICQ protokol nezaujima IP adresa, ale tvoj username a password.. A ak ti nahodou nejde ICQ, tak hladaj chybu niekde inde, bud na ich serveri (s tym nic nenarobis), u teba (firewall - softwarovy), alebo na sieti (firewall - hardwarovy) - ale s tym tiez nic nenarobis, lebo tam nemas pristup (ak nie si spravca). Ale neviem o tom ze by nejaky ISP blokoval icq protokol, to sa robi vacsinou len vo firmach a aj to sa da obist.
no ja som to chcel zmenit len preto lebo jeden program mi napisal ze tato IP cka sa uz nemoze viackrat pripojit do na icq a mam pockat pol hodinu ale niekedy to nejde ani potom. takze som myslel ze to ojebem zmenou
to bolo QIP, zaujimave ze iny program mi nic take nenapisal ale trochu ma potesilo ze by sa s tym neco dalo spravit, nesedim za routerom, mam datovu kartu od T-mobilu.
Router nemusis mat len doma aby si mohol byt za nim schovany.. Mas verejnu IP alebo nie? Ale ked ti hento vypisalo tak pravdepodobne ano.. A tam pomoze jedine proxy server..
Najdes si nejaky free socks, alebo http proxy server a ked sa ti spusta qip mas tam ze server/proxy, tak na to kliknes a nastavis tam ip adresu toho proxy serveru aj s portom.. Alebo chod na tor.security-portal.cz nainstaluj si klienta a v qip nastav ip adresu 127.0.0.1 a port tusim 9001 sak to tam vsetko najdes..
Pls, pls velmi by som potreboval pomoc, mám dynamickú IP a potreboval by som statyckú lebo keď hrám cs superhero mod neulozuje sa mi to pls ako by som mohol zmeniť dynamicku na staticku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
IP sa da len "schovat" za proxy..
Ale ak ti ide o anonymitu, tak to mas smolu, pretoze vacsina proxacov posiela v hlavicke x-forwarder a tam je zobrazena tvoja IP. Ak to aj proxy neposiela (high anonymity proxy), tak zvycajne ta komunikacia je pomala a v konecnom dosledku ti to ani nijak nepomoze..
Na zminimalizovanie odhalenia sa daju pouzit redirectory, ale to by si uz musel mat pristup k aspon jednej masine.
A este ma napadlo ze sa daju "infikovat" packety (cez hping2 neviem ci je aj pre windoze) cize mozes menit hlavicky packetov, ale ak aj zmenis source IP address, tak nevidis vysledok pretoze odpoved je posielana na PC ktoreho source IP si udal..
Btw. na co si ces "menit" IP adresu?
Cts_w to ze mas dynamicku IP je pekne, ale tiez ti to nijak nepomoze. Net provideri maju logy a vedia kto a kedy "vlastnil" danu IPcku..
my mame siet a na sieti je internet. Ale ak si zmenim IP tak mi internet nepojde ani za nic .... tak by som to nemenil vobec
Victory aj keby si zmenis IP (ak ces mat inu IP ked pouzivas ICQ protokol, tak chod cez proxy) tak sa nic nestane, lebo ICQ protokol nezaujima IP adresa, ale tvoj username a password.. A ak ti nahodou nejde ICQ, tak hladaj chybu niekde inde, bud na ich serveri (s tym nic nenarobis), u teba (firewall - softwarovy), alebo na sieti (firewall - hardwarovy) - ale s tym tiez nic nenarobis, lebo tam nemas pristup (ak nie si spravca). Ale neviem o tom ze by nejaky ISP blokoval icq protokol, to sa robi vacsinou len vo firmach a aj to sa da obist.