u nas v domacnosti ipad je a je vyuzivany. na surfovanie, na hranie, moja mala sestra aj rozpravky na tom pozera.. Rozdiel medzi dvojkou a trojkou je minimalny takmer ziadny,ktory si ty ani nevsimnes a je takmer o 100e lacnejsie ako najnovsi ipad 3
jasne je to hracka, ale ak vies ze ti nebude lezat na stole..
@pappkin vzhladom na to, že je na technologie "lava" viac ako obycajny mid-end tablet nepotreuje..elbo to podla mna ani nevyuzije.ale tak ktovie co sa v nej skryve..a nie s apple tabletom som este nepracoval
ak ti nevadí že apple software je uzavretý tak si ho kúp nebudeš ľutovať. je tam perfektný a vyladený systém. ale ak si do toho ľavá tak mám obavy že budeš zmetená a bol by pre teba lepší ten android... skús si popozerať nejaký samsung alebo asus.
Ak chceš niečo lacné, čo sa ti zasekáva, často blbne, dlho nevydrží, tak siahni po produktoch v ktorých máš andorid.
Ak chceš niečo stabilné, spolahlivé, dlhá výdrž batérie, pekný dizajn, kvalita, atď... tak siahni po Apple. Síce je to o niečo drahšie, ale určite to stojí za to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
PS: neni dvojka uz zaostala ?
Neviem ako je to s Flashom i iPadu, ale tuším iOS nepodporuje Flash, neviem či sa dá nejako "nahradiť", ale mne by chýbal na tablete.
jasne je to hracka, ale ak vies ze ti nebude lezat na stole..
ja mám iPad 2 16GB Wifi. Môj názor je taký:
Ak chceš niečo lacné, čo sa ti zasekáva, často blbne, dlho nevydrží, tak siahni po produktoch v ktorých máš andorid.
Ak chceš niečo stabilné, spolahlivé, dlhá výdrž batérie, pekný dizajn, kvalita, atď... tak siahni po Apple. Síce je to o niečo drahšie, ale určite to stojí za to.