ja nemam ziadny vyrobok od applu ale v pripade ze po mne nikto neodpise tak si skus precitat manual, popripade zastrcit do usb (viem ze spoluziacke sa tak nabijal iphone?)
Drahé deti @1@3 ... asi ste nepochopili, že nie ste jediný inteligentní ľudia na planéte... Samozrejme, že prvé čo som spravila som to pichla do nabíjačky... ale píše mi to, že to nenabíja.... jednoducho je tam normálny vstup ako na všetky značky od Apple a na druhom konci je USB lenže keď to nabíjam spôsobom ako iPod tak mi to proste nenabíja, manuál k tomu nemám keby som mala nezakladám fórum predsa... LO-GI-KA ! Mám k tomu ešte jednu vecičku vyzerá to ako zástrčka a na mieste kde je napájanie sú dva jacky ale samice a nie som si istá či sú to 3,5 vyzerá to byť menšie....
btw tento kilometrovy koment si mala napisat hned do uvodu, co ja viem ci si nejaka puca co nevie citat manual alebo si normalna osoba, predstav si ze aj taki ludia zakladaju fora co necitaju manual, kedze vacsine co ho precita to uz zvykne fungovat -.-
@nefungujemiipsilon DDDDDDDDDDDDDD to, že máš 16 neznamená, že sa tak aj správaš.... Len štýl tvojho vyjadrovania je zo všetkými zavretými očami na svete žalostný...
ty prijebana pica, @5 si mala napisat hned na zaciatku a nie teraz sa tu ohanat LO-GI-KOU, detmi a inteligenciou, ked si sa spytala len ako to nabit nikto nemohol vediet v com je problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
skus vymenit baterky