Dobry den, chcel by som poradit ohladom ipadu mini, mam ho asi tyzden ale este som neprisiel na to ako dostanem nejake obrazky , hudbu alebo videa (filmy) do ipadu . nestudoval som to nejak extra ale je moznee ze by sa to nedalo dostat do ipadu z pc ?
@denisska preco by som si daval fotky do telefonu? neviem, este som nemal potrebu tam tlacit dalsie obrazky, skor naopak, ze ich davam z telefonu do kompu, nie? a ked potrebujem nieco dostat tam, tak tak jak vravis, cez nejake cloudove ulozisko
Neviem, nemala som nikdy nic od applu ale sak normalne by to malo ist, bud stiahni z netu alebo cez kabel do pc, nie? Si myslim aspon ze by to tak malo fungovat
@majo no naprikald ked tu fotku chces poslat dalej, alebo dat ako tapetu, alebo upravit, neda sa nic s tym robit ked to das priamo cez itunes do telefonu. jedine tak ako som napisala
pripoj ipad, hore si vyber, co vsetko chces syncnut, navyberaj si albumy, hudbu z library, filmy z movies (musia byt v h.264/mpeg4), hry/apps klasicky z app zlozky
@denisska ako ze by sa nedalo..ved si vytvoris v compe albumy, abumy potom syncnes cez itunes do ipadu/telefonu a mas krasnu galeriu, kde si vyberas fotky a davas na tapetu/posielas/otvaras v inom programe/davas na fb/cokolvek
@trdelniiiq tak to som sa mozno okakala, ale nieco sa urcite nedalo, asi vymazat potom ... ano vymazanie to bolo, no lebo inak by som to neriesila cez nic ine
ked si vytvoris v compe v pozadovanej zlozke albumy, takto by ti to malo vyzerat, kde medzi "events" budu tvoje albumy z compu a medzi "albums" to, co nafotis ipadom/stiahnes z netu/z cloudu/co si vytvoria same aplikacie (ako napriklad snapseed, ked upravis nejake foto)
to akoze cim viac si zaplatim za nejaky pristroj tak tym to je zlozitejsie ? kks taky gulas mam zo vsetkeho toho cco som teraz cital pane boze pomoz mi
@paolo17 preco gulas? ved je to absolutne jednoduche..co je zlozite na tom: pripojit zariadenie cez usb k pocitacu, zapnut program, mysou podavat fajocky k tomu, co chcem a sltacit gombik sync..jednoduchsie to snad uz nemoze byt
@paolo17 problem je s windowsom, nie s itunes. Pripadne s usb hubom. Skus zapojit do druheho hubu/skusit na inom pocitaci. Win ma dost problem s tym, aby nainstaloval z netu vhodny driver k ipadu/iphonu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja to riesim tak ze som napriklad uploadnem fotky na picasa.web a potom mam app v mobile kde si ich mozem prehlidat resp, stahovat do fotiek
pripoj ipad, hore si vyber, co vsetko chces syncnut, navyberaj si albumy, hudbu z library, filmy z movies (musia byt v h.264/mpeg4), hry/apps klasicky z app zlozky
ked si vytvoris v compe v pozadovanej zlozke albumy, takto by ti to malo vyzerat, kde medzi "events" budu tvoje albumy z compu a medzi "albums" to, co nafotis ipadom/stiahnes z netu/z cloudu/co si vytvoria same aplikacie (ako napriklad snapseed, ked upravis nejake foto)