Blokli mi IP Adresu na jeden web rozmýšlam či natrvalo alebo čo dá sa to nejak vrátiť? lebo akože obvinili ma neprávom ja chcem ju mať odblokovanú čo sa s tým dá robiť? na Zdravie.sk ...Help ...
@erika178 cica ..ani ty by si nebola ticho keby ta volaka sliepka urážala
Jasné reštartujem modem
dynamicku staticku IP adresu a mysleli ste na to lebo ja fakt neviem co je modem a tie dve veci pod tym ani kde co ako restartovat nejak jendoduchsie to nepojde?
@brianna A blokli aj jej IP adresu, či si si to za ňu odniesla len ty ? Tú IP adresu si zistíš tak, že na to je nejaká stránka a tam ti ju vypíše a ked reštartuješ modem a vypíše ti tú istú tak máš tú čo sa nemení a to je ten horší prípad Ale na tú stránku sa opýtaj niekoho iného, to by ti aj mali povedať na zákaznickej linke od toho, čo máte net
@erika178 nie ono je to tak ta krava ma vytocila a ja som sa neudrzala tak som jej tam povedala svoje. toho je viac bud si ista ze ty by si tiez neostala pokojna keby ti pisala to co mne ono by sa to mohlo dat na tej stranke nejako neviem ako ..aby som mohla tam pisat a tak chapes alebo sa spytam otca ten je nato genius len nechcela som zbytocne ist rovno za nim. a tak hladam to tu no marne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak mas staticku IP, tak prides na ten web, uvidis ze ta blokli a zdravie je v prdeli
ano, da sa pripajat aj cez proxy servre, ale to skorej porodis, ako by si mala nieco uzitocne spravit
Jasné reštartujem modem
dynamicku staticku IP adresu a mysleli ste na to lebo ja fakt neviem co je modem a tie dve veci pod tym ani kde co ako restartovat nejak jendoduchsie to nepojde?