Viem, že to sem nepatrí,ospravedlňujem sa, ale potrebujem pomoc. Som si kúpil použitý iPhone 4 no a vytvoril som si Apple ID cez net a teraz keď sa po resetovaí a vymazaní iphone idem prihlásiť na nové ID, vypíše mi že - Nie je možné vytvoriť Apple ID, do
@kosmiklove bože toto sa mi na tých iPhonoch nepáči, dúfam, že mi to pôjde.. lenže ako si mámspraviť nový, keďže to by si niekto musel niekto zmazať a resetovať iphon nie?
Si dobre hlupy ked kupuješ použitý iphone....bud mam na iphone alebo nemám nanho a nekupim si ho ...podla mna ten telefon je presne tá kategoria,ktorú bud kupis cišto nový alebo žiadny......tiež by som nekupoval ojazdené lamborghini ,ved bud máš na nové alebo nemáš a kupis si šrot ferrari
@husky celkom s tebou nesúhlasím, je to vec, ktorá sa dá veľmi jednoducho vyriešiť ... no vaše komentáre vôbec neboli k veci ... kúpil jazdený iphone a čo .. urobil by som to isté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ten co ti ho predaval vedel co robi, nebol nahodou podozrivo lacny? si sa prepocital frajere a aj tak si to nepriznas a ides nieco o slovenskom narode
choj do applu alebo to vygoogli co ine