@james144 Ovce. To isté nechápem pri "mastení ega" 16 procesorovými jadrami, Extra mega full HD displejmi, 8 gb ram, 128 gb úložným priestorom a podobnými hovadinami.
@haterzfuckyou O to neide. Pri ajfonoch ide aj o to, že apple diktuje všetko. a ty nemáš šancu si vybrať väčší/menší model. Je to predražené a dlho si držia vysokú cenu.
@haterzfuckyou zavidim no nevidim, co zavidet ti mam....
take drahe to neni aby som si to nemohol dovolit, ale mne narozdil odteba nedavaju peniazky rodicia tak ich radsej minem nejako lepsie ako na ajfon...napr. na alkohol
@zdasati
to je obyčajná reakcia každeho hejtera....
mne rodicia peniazky nedávajú najprv si ich zaslúžim a potom mi dajú nejakú tu odmenu ktoru si vzdy odlozim a o pár mesiacov si kúpim čo chcem či už je to mobil pocitac ci tablet
@haterzfuckyou
A ešte kúp novy takú sračku by som nedal ani do vrecka a 230 EUR to je výsmech maximálne by som zaňho dal 130 EUR 230 EUR je bazarova cena
@10andy10 Najlacnejšiu akú dovtedy vyrobili. 520. Problém som mal akurát s rozbitým displejom (moja chyba ) a pokazené tlačidlo napájania (power button), opravili mi to na počkanie. Windows Phone je čím ďalej tým lepší a lepší. Aplikácií je dosť, no niektoré chýbajú. Na slovensku hlavne internet banking. Ak by som ti mal poradiť, počkaj. Teraz nemáš veľmi z čoho vyberať. Ak ti to neponáhľa počkaj do vianoc na nejakú 730/830. Ak ti to súri tak 930 (trochu drahá) Ak ti nevadí trochu starší HW tak ber 1020/1320/1520. Iné sa už neoplatia.
Ten je uplne najhorší .. Otrasný hrubý, starý model.. Kamoška ho mala raz jej padol na schod a cela obrazovka praskla .. Pesnicky sú tam úplne najhoršie.. Celé to šuští, hrozné...
4s je dizajnovo najkrajší zo všetkých iphonov, podla mna. Ale byt tebou, nekupoval by som si ho. Na ňom šlapal najlepšie ios6, ios7 na nom seká, animácie nie sú plynulé... Proste šestka bola stavaná presne pre 4s. Ďalšia vec, výkonovo to už na dnešné pomery nie je bohvie čo. Ak chceš silou mocou apple zariadenie, počkaj max. 2 mesiace a ked sa začne predabat iPhone 6, pojdu dole či už 5 alebo 5s. Ja vlastním päťku, kamarát má 5s. Ja v týchto dvoch nevidím žiadny velký rozdiel, okrem snímača odtlačkov v home buttone, čo je užitočná vec. Ale určite sa dá vhodne zainvestovať aj do Android zariadenia. Takže je to len na tebe, čo preferuješ, kolko máš financií atď
mat Iphone je dvojsecna zbran, lebo akonahle si kupis novy model tak si okamzite in, ale cim je ten mobil starsi tym viac to vyzera akoby si nemal na novy a tym viac si out
takze ak si chces teraz kupit Iphone 4s napr koli stylu tak to si styl skor pokazis lebo len ukazes ze styl chces ale nanho nemas, lebo inak ma nenapada preco by siel teraz niekto do 4Sky
kup si 5, ten ma 2x rychlejši procesor, 2x väčšiu ram, ovela lepši fotak, je ovela odolnejši voči rozbitiu, ma väčši displej, je ovela krajši a tenši, ma ovela lepšiu nabíjačku, je ovela lahši, ma ovela lepšiu prednú kameru...a tak ti vydrži ovela dlhšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
zavidiet nieje pekne... je smutne ked si nemozes iphone dovolit a vidis ho len v reklame.
take drahe to neni aby som si to nemohol dovolit, ale mne narozdil odteba nedavaju peniazky rodicia tak ich radsej minem nejako lepsie ako na ajfon...napr. na alkohol
to je obyčajná reakcia každeho hejtera....
mne rodicia peniazky nedávajú najprv si ich zaslúžim a potom mi dajú nejakú tu odmenu ktoru si vzdy odlozim a o pár mesiacov si kúpim čo chcem či už je to mobil pocitac ci tablet
A ešte kúp novy takú sračku by som nedal ani do vrecka a 230 EUR to je výsmech maximálne by som zaňho dal 130 EUR 230 EUR je bazarova cena
takze ak si chces teraz kupit Iphone 4s napr koli stylu tak to si styl skor pokazis lebo len ukazes ze styl chces ale nanho nemas, lebo inak ma nenapada preco by siel teraz niekto do 4Sky
kup radsej 5
ja a nemat nan?
si robis srandu?
dovol mi sa zasmiat
tak fajn