Ahojte, od pondelka mám iPhone 5s na paušál s neobmedzeným internetom. Avšak keď zapnem mobilné dáta tak mi internet nejde, len na wifi jedine. Keď otvorím Safari píše mi, že sa nepodarilo aktivovať mobilnú dátovú sieť. Čo mám robiť, ako si to mám aktivov
@trdelniiiq zakiaľ som mal o2 tak som to tam mal no akonáhle som zmenil kartu na telekom, tak odvtedy to tam zázračne nemám. Fakt. Bol som z toho v riti keď som to videl a pár krát som si vymenil SIM aby som sa uistil že nie som nafetovaný, ale je to tak
@trdelniiiq ani ja som sa s tým nestretol. Je možné že je to z dôvod že tá sim podporuje LTE sieť tak je to inak spracované bo čo. Proste som bol z toho v riti. Ale tak, net ide
tiež mam telekom a ako som dala kartu do 5s, samo mi to nasočilo, možno ti to zle aktivovali na predajni alebo ten reštart inak neviem a hlavne mat zapnute tie mobilne data
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Skus si dať nastavenia->mobilné a tam si pozri či máš povolené dáta.
» www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-...
Ak tam budeš mať možnosť toto vyplniť (ja tam tu možnosť nemam) tak to vypln podla tej predlohy
general/network/cellular network
na 7 to mozno bude trochu ine (pochybujem) ale tiez to tam je