je to tazke rozhodnutie, ked kupis iPhone priprav sa na to ze uz nic nebude ako doteraz, budes si musiet hladat novych kamaratov s iphonami, inych zase stratis ... nastava tazke obdobie
@miskovozarik no musis cakat utoky od vlastnikov inych mobilov s vysvetlenim preco si sa rozhodol ako si sa rozhodol ale oni odpoved tymu lebo chcem mat styl neuznavaju, a iny to zas bude jedno, ved vies ako to chodi
@husky celý telefon, lebo ten spominany samsung je pre mna osobne zbytocne velky, cize uz len z toho dovodu by som si ho nekupila a s androidom som naposledy nebola spokojna, tak teraz ho nejak nevyhladavam.. a na iphone ocenujem imessage a jednoduchost..
to je moj subjektivny pohlad ale kazdy sme ini, niekto rad to iny to...cize nech si kazdy vyberie a pouziva to co chce
@katusqa81 tak ale to neznamena ze je menej vyuzitelny, prave naopak. to je ako keby si povedala ze kamion je menej pouzitelny ako auto, lebo je zbytocne velky
na tieto vsetky isomariny su andro nahrady, ktore sa neustale vylepsuju a niektore su lepsie ako tie v iphone
ja to beriem ze je subjektivny pohlad, prave preto je tolko telefonov len tvrdit ze nieco je menej vyuzitelne ako to druhe len preto, ze to prve mi viac sedi je take...dost odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@melancholik
hrat hry, mat aplikacie a styl
porad mi prosim
využitie? alebo štýl? ... vyber si jednu možnosť a poradím ti
@melancholik
@melancholik
a to ako preco?
je to dobry mobil?
mne osobne sa velmi paci
chcem mať štýl...
Get iPhone = swáž lvl up +3
ako dostanem do iPhone obchod play?
@husky celý telefon, lebo ten spominany samsung je pre mna osobne zbytocne velky, cize uz len z toho dovodu by som si ho nekupila a s androidom som naposledy nebola spokojna, tak teraz ho nejak nevyhladavam.. a na iphone ocenujem imessage a jednoduchost..
to je moj subjektivny pohlad ale kazdy sme ini, niekto rad to iny to...cize nech si kazdy vyberie a pouziva to co chce
na tieto vsetky isomariny su andro nahrady, ktore sa neustale vylepsuju a niektore su lepsie ako tie v iphone
ja to beriem ze je subjektivny pohlad, prave preto je tolko telefonov len tvrdit ze nieco je menej vyuzitelne ako to druhe len preto, ze to prve mi viac sedi je take...dost odveci
ďakujem za radu.
Kúpim radšej IPhone 5s a ktomu nejaký pekný kryt. DD