dneska mi dosiel z orange mail ze konecne ho maju v predaji ale jakoze tie ceny...nemam slov...takze v hotovosti: 16 gigovy za 18280,- Sk a 8 gigovy za 15560,- Sk ... to by ma ani tak nesralo az na to ze treba k tomu nejaky poondeny novy 3g pausal :/ co v
teraz som sa dozvedel co checkujem orange... 8 gigovy iphone na pausal za 4500 a musis si k tomu zobrat pausal 3G 150 za ktory mesacne budes platit 1400sk !!! nevyjadrujem sa radsej lebo by som niekoho asi urazil
hmm včera som pozeral recenziu a ako taký skvelý mobil mi to vôbec nepripadá... je dobrý len na net a na hudbu, foťák oničom úplne, nemá ževraj podporu mms, a sms-ky sa blbo píšu na tej klávesnici čo zobrazí...
@3 lama hovor svojmu tatkovi! ja viem velmi dobre ze za tu cenu to je bez pausalu! ale kup si iphone za 18 litrov ty vole...ja by som zan tolko nedal...
noo v tvojom prvom komente to tak nevyzeralo ty lamka
citujem:
"takze v hotovosti: 16 gigovy za 18280,- Sk a 8 gigovy za 15560,- Sk ... to by ma ani tak nesralo !!!az na to ze treba k tomu nejaky poondeny novy 3g pausal!!!"
čo sa toho týka mám doma N95, ktorá má perfektný foťák, 3G, pamäťovku 8GB takže na hudbu nieje problém, výstup na klasický jack, najnovší symbian jedinú nevýhodu oproti Iphone má že nemá dotykový displej a je trošku menší.. Iphone je dobrý telefón, ale podľa prieskumu v amerike ho využívajú najmä na hudbu a internet, (internet na ňom prehliadať je jedna radosť, vďaka multitouch) a telefonovanie je niekde v pozadí. Proste to je Multimediálne zariadenie s podporou telefonovania
@16 to si potom moj clovek a ten dotykovy display nevidim ako nevyhodu...na klasickej klavesnici sa predsaj len lepsie pise...dotykovy display je len na image...ale je nepohodlny.
Celkovo sa iphone vobec neoplati kupovať...je to obyčajny stylový telefon z velkym multitouchovym displejom za zbytočne drahé peniaze...mal som tu možnosť s nim robiť a ničim okrym displeja a multitouchu ma neoslovil
@21 aj tak mi konci pausal az v novembri...to sa uz oplati pockat na nejaku vianocnu akciu a nejake nove telefony...ale pochybujem ze tam bude nieco lepsie ako N95.
tento mobil fici v anglicku lebo ten mobil meni automaticky siete uz davnejsie ho mama z tade chcela ale na slovensku jej povedaliu ze tu to bude velky problem so sietami ...a fakt ze mobil je to chujovina aa fotak ani nevravim ...ten mobil je na internet dobry a gps a take veci aale za ten net myslim ze sa daco aj tak bude doplacat a to sa vsetko cez ten mob skoro riesi cez net ja som o v anglicku skusala a to ked som dala v hlavnom menu ze pocasei to automazicky hodilo na net proste asi tak k tomu
čo sa týka mobilov tak brat má toshibu portege G900 čo je viacej pda než mobil, tiež dotykový displej ale o kúsok menší ako iphone, iba 3" ale väčšie rozlíšenie a windows mobile, pri písaní sa vysunie qwerty klávesnica a je ale foťák tam je tiež oničom,a má len malý jack na slúchatká... v konečnom dôsledku to ale je MDA, je trošku väčší ale tak na displeji s rozlíšením až 800x480 je perfektný na pozeranie filmov,a má lepšiu baterku než N95
Nuz Orange ponuka sa mi zda o dost lepsia ako T-Mobile (ten ma asi len lacnejsie ceny dotovanych mobilov, inak je to nevyhodnejsie)...
A inak ja mam iPhone A nemozem povedat ze by to bol zly telefon, ale nemozem povedat ze by som bol z neho nejak vzruseny, je to zaujimava hracka, ale akoze ak by som ho nemal, tak to prezijem... (mam rad Apple veci, mam notebook od Apple, iPod, tie dve zboznujem tie su super, ale co sa tyka iPhone, nemam k nemu ziaden vztah, iPhone je jediny produkt Applu, ktory nemusim
takze preto sa asi jablckari neozvali iPhone je pekny, ale zas nie je to uplne najmega vyhra, co ja viem. Komu sa paci, nech si ho kupi. Je to fajn telefon, len mozno optimalna cena by bola polovica... ale budis...
Rofll Ja mamm samSung s dotykovymi tlacitkamiiii hahahahaha xD Loll naco by mi boll iPhone... ci pana za tee lovee by som radsej kupila neco uzitocnejsie... sak mobill ma byt na volanie a SMSky... dobre ekus hudby... ale acooo nevjemm jako programyy matt xD
Milujem ludi co nadavaju na iphone a pritom ho nedrzali v ruke ani nic, ale chcu si kydnut lebo si ho chceli kupit ale zistili ze je pridrahy
Ja som mal naroky na mobil: net, dobry prehliadac, pozeranie filmov, pocuvanie hudby, velka pamat, a aby sa s nim dalo volat
iphone mam uz par mesiacov a zatim som s nim maximalne spokojny, sms sa na nom pisu dobre, filmy sa na nom tiez dobre pozeraju, proste v pohode mobil
@31 ono to neni imidzovka ktoru musia mat vsetci, podla mna je to telefon pojaty z kapanek ineho uhlu, ale to co z neho urobili ludia je proste na grc. Doteraz malo na slovensku iphone iba par (ale prekvapivo dost vela) ludi, ktori maju radi apple vyrobky alebo proste chceli ho mat. Ale uz to vidim ako teraz bude kazde jebnute dieta mavat iphonom lebo mu ho kupili bohati rodicia a on bude teraz s nim machrovat.
Zivot smeruje do sraciek ...
Ale je pravda ze tmobile to s cenami trochu presvihol. Ja som si svoj zohnal za 12 tisic, co je podla mna cena tak akurat, 19 by som uz za to nedal
@33 "Ale uz to vidim ako teraz bude kazde jebnute dieta mavat iphonom lebo mu ho kupili bohati rodicia a on bude teraz s nim machrovat." /// presne s tymto suhlasim...akoze ja som mal tiez napr N95 medzi prvymi na slovensku dokonca este z prvej dovezenej varky co dosla na slovensko za peknych 24 tisic a teraz ked ho maju v orange za smiesnu cenu tak ho ma kazdy debil a uz to neni ono...to iste bude aj s iphone...ludom ktorym nepatri do ruky z neho spravia "nic".
@33 ja som ho drzal v ruke a preto na neho nadavam. Je to hracka pre deti, ktora okrem samo-otacajuceho sa screenu, nema ziadnu zaujimavu ficuru. Ta stovka debilnych useless aplikacii je na dve veci. Na hovno a na este vacsie hovno, pripadne na zamachrovanie pred ostatnymi.
Mozem hned menovat par. napr 2x guitar player na ktorom sa neda ani hrat, linux (lol, taka aplikacia ktora akoze bootuje linux, potom restartne cele zariadene a to je vsetko), lokalizacia pristroja na zaklade 3och BTSiek (velmi nepresna).
Skusal som aj pisat na tej virtualnej klavesnici a musim povedat ze to nestalo za vela (taketo zariadenie ked chce mat virtualnu klavesnicu MUSI mat stylus). Tak isto na ovladanie hlavneho menu prstom si treba zvyknut (ja som sa do toho moc nedostal) a mam pocit ze mi tam vadila absencia ovladania nejakymi tlacitkami (mozno sa mylim, uz si nespominam).
Tychto zbytocnych blbosti tam bolo este niekolko, ale kto si to ma vsetko pamatat.
Btw stavim sa ze k tej cene 18k si pripocitajte este GPS software a za taku cenu su na trhu o mnoho lepsie pristroje podobneho druhu.
no tak som si ho mohla konečne vyskúšať...podľa mňa je úplne super...môj otec si ho včera kúpil a nevie si ho vynachváliť...a on o tých apple výrobkoch už čo-to vie, keďže sa im venuje niekoľko rokov...jasné,ľudia sa sťažujú na to, že má slabý foťák...no a čo? na fotenie neni mobil ale fotoaparát že sa nedajú posielať mmsky? ha, dajú len operátori o tom nemajú poňatia...ja mám iPod touch a je to to isté len s tým rozdielom, že sa dá telefonovať ale super vecička...aj keď je pravda, že môžu byť problémy s dotykovou klávesnicou...tato napíše správne slovo niekedy aj na štvrtý raz ale zrejme to bude veľkosťou prstov pretože ja píšem v pohode na iPode správne na prvý raz...a možno to chce len cvik ale telefón sa im podaril
@36 mas pravdu na fotenie je fotak, potom ale na hudbu a videa je multimedia player, na hranie je hracia konzola alebo PC, na GPS je normalny GPS device stavany iba na to a na vsetko ostatne je notebook. Dostaneme sa k tomu ze v iPhone je 99% bordelu
@33 to všetko čo si popisoval mám v mobile toshiba prortege g900, ktorý je no o trošku väčší možno ale zase má aj qwerty klávesnicu, a vyššie rozlíšenie displeja, wm6 takže na tom spustíte hocijaké apps (existujú emulátory segy atď) jedine 1 vec chýba a to je gps, ale je tam soft pre externú anténu takže za príplatok by nemal byť problém.. a navyše stál menej než iphone(o ktorom si tiež myslím že je viacej imidžový) jo ale na 1-2 dni sa pohrať s multitouchom po tom túžim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
hahah ahahahaha ahha ahah haha
platim sice mesacne za mobil 1200sk, ale toto je uz fakt vtip
TAK TO JE BEZ PAUSALU TY LAMA!!!
to je nedotovana cena...LOL...
MMS..v zivote som neposlal mms-ku...naco? ludia co si kupia iPhone si budu posielat maily...
qwerty klavesnica je podla mna v pohode..co som pisal na iTouch tak sa mi pisalo celkom dobre...
@3 lama hovor svojmu tatkovi! ja viem velmi dobre ze za tu cenu to je bez pausalu! ale kup si iphone za 18 litrov ty vole...ja by som zan tolko nedal...
v orange sa zase dal vyhrat iPhone...
noo v tvojom prvom komente to tak nevyzeralo ty lamka
citujem:
"takze v hotovosti: 16 gigovy za 18280,- Sk a 8 gigovy za 15560,- Sk ... to by ma ani tak nesralo !!!az na to ze treba k tomu nejaky poondeny novy 3g pausal!!!"
ja nikoho "nepoucujem" aby si ho kupil za 18000!!
ani ja nemam v plane si ho kupit dokym 16GB neklesne pod 15000...ale to si dovtedy kupim radsej zalcneny iPod touch, alebo classic...
a podla mna ho nema cenu kupovat ani pod tych 15 na to co to dokaze je to priliz drahe...mam svoju N95 ktora je vo vsetkych smeroch ovela lepsia...
Celkovo sa iphone vobec neoplati kupovať...je to obyčajny stylový telefon z velkym multitouchovym displejom za zbytočne drahé peniaze...mal som tu možnosť s nim robiť a ničim okrym displeja a multitouchu ma neoslovil
iTarify
» www.t-mobile.sk/iphone/specialn...
A inak ja mam iPhone A nemozem povedat ze by to bol zly telefon, ale nemozem povedat ze by som bol z neho nejak vzruseny, je to zaujimava hracka, ale akoze ak by som ho nemal, tak to prezijem... (mam rad Apple veci, mam notebook od Apple, iPod, tie dve zboznujem tie su super, ale co sa tyka iPhone, nemam k nemu ziaden vztah, iPhone je jediny produkt Applu, ktory nemusim
takze preto sa asi jablckari neozvali iPhone je pekny, ale zas nie je to uplne najmega vyhra, co ja viem. Komu sa paci, nech si ho kupi. Je to fajn telefon, len mozno optimalna cena by bola polovica... ale budis...
btw ked uz kupovat iphone 3G tak z UK (alebo priamo z US, ale tam treba platit clo). Vyjde to podstatne lacnejsie.
Ja som mal naroky na mobil: net, dobry prehliadac, pozeranie filmov, pocuvanie hudby, velka pamat, a aby sa s nim dalo volat
iphone mam uz par mesiacov a zatim som s nim maximalne spokojny, sms sa na nom pisu dobre, filmy sa na nom tiez dobre pozeraju, proste v pohode mobil
@31 ono to neni imidzovka ktoru musia mat vsetci, podla mna je to telefon pojaty z kapanek ineho uhlu, ale to co z neho urobili ludia je proste na grc. Doteraz malo na slovensku iphone iba par (ale prekvapivo dost vela) ludi, ktori maju radi apple vyrobky alebo proste chceli ho mat. Ale uz to vidim ako teraz bude kazde jebnute dieta mavat iphonom lebo mu ho kupili bohati rodicia a on bude teraz s nim machrovat.
Zivot smeruje do sraciek ...
Ale je pravda ze tmobile to s cenami trochu presvihol. Ja som si svoj zohnal za 12 tisic, co je podla mna cena tak akurat, 19 by som uz za to nedal
Mozem hned menovat par. napr 2x guitar player na ktorom sa neda ani hrat, linux (lol, taka aplikacia ktora akoze bootuje linux, potom restartne cele zariadene a to je vsetko), lokalizacia pristroja na zaklade 3och BTSiek (velmi nepresna).
Skusal som aj pisat na tej virtualnej klavesnici a musim povedat ze to nestalo za vela (taketo zariadenie ked chce mat virtualnu klavesnicu MUSI mat stylus). Tak isto na ovladanie hlavneho menu prstom si treba zvyknut (ja som sa do toho moc nedostal) a mam pocit ze mi tam vadila absencia ovladania nejakymi tlacitkami (mozno sa mylim, uz si nespominam).
Tychto zbytocnych blbosti tam bolo este niekolko, ale kto si to ma vsetko pamatat.
Btw stavim sa ze k tej cene 18k si pripocitajte este GPS software a za taku cenu su na trhu o mnoho lepsie pristroje podobneho druhu.