Ahojte. O dva týždne si idem kupovať konečne nový mobil. Z Androidu prejdem na iOS, čo je pre mňa španielska dedina. Ide o iPhone 5, ale z druhej ruky. S predajcom sa stretnem osobne a môžem si komplet mobil vyskúšať a tak. Ten mobil bol vraj používaný pol roka, poslal mi fotky toho mobilu, nemá žiadne škrabance a je ešte v záruke cca. 5 mesiacov.
Vedeli by ste mi niečo odporúčiť, čo robiť pri takejto kúpe? Čo sa ešte predajcu spýtať alebo o čo ho poprosiť? A pri tom osobnom stretnutí by som mal čo hlavne skontrolovať? Nechcem byť nijako oklamaný. Budem vám neskutočne vďačný za všetky tipy a postrehy! Napíšte všetko čo vás napadne! ĎAKUJEM!
áno, už som pozeral aj iné fóra, ale chcel by som niečo práve teraz aktuálne.
V prvom rade si pozri, či sa ti to oplatí, neviem za akú cenu ideš ale momentálne bol 5S za veľmi dobrú cenu nový. 5-ku bez S-ka by som už ani nekupoval. Inak treba hlavne pozerať, aby bol odblokovaný, nemal zapnutú funkciu find my iphone a tak, na fórach nájdeš veľa článkov a v komentoch sú aj skúsenosti používateľov. Dá sa pozrieť aj podľa výrobného čísla, či nie je kradnutý.
@nancyy neviem prečo nie 16 GB, čo tie sú vadné kusy? ja som mal 16ku 4S dva roky a teraz skoro rok 6S a nemám najmenší problém To už je o tom, že každý by mal vedieť odhadnúť čo potrebuje.
@danieldevil nie vadne , ale parkrat ta to donuti aktualizovat softver, par aplikacii a skoncil...ale uznavam ze to asi kazdy mobil a nebrzdi ta telefon ked si chces nejaku appku stiahnut?
Popros si IMEI a čekni kedy bol kupovaný, či nieje blokovaný na operátora, či už bol opravovaný a ak áno tak kde, aké má príslušenstvo ak má komplet tak skontroluj imei na krabici a na telefóne a samozrejme či je odhlásený z účtov. A @8
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Vedeli by ste mi niečo odporúčiť, čo robiť pri takejto kúpe? Čo sa ešte predajcu spýtať alebo o čo ho poprosiť? A pri tom osobnom stretnutí by som mal čo hlavne skontrolovať? Nechcem byť nijako oklamaný. Budem vám neskutočne vďačný za všetky tipy a postrehy! Napíšte všetko čo vás napadne! ĎAKUJEM!
áno, už som pozeral aj iné fóra, ale chcel by som niečo práve teraz aktuálne.
@nancyy neviem prečo nie 16 GB, čo tie sú vadné kusy? ja som mal 16ku 4S dva roky a teraz skoro rok 6S a nemám najmenší problém To už je o tom, že každý by mal vedieť odhadnúť čo potrebuje.