včera sa mi podarilo okúpať iphone v záchode ( ešte v čistej vode a do 5sekúnd ) , ale hned jak som ho vytiahla tak ešte svietil displej, načítalo mi odtlačok prsta a otvorilo poslednú appku, ale asi minútu na to očernela obrazovka a odvtedy nič.
vytrepala som z neho tú najväčšiu vodu a odvtedy leží v ryži vo vzduchotesnej nádobke. prečítala som už asi 50 fór a pozrela 20 yt videí
ALE v každom hovorili o tom že ideálne je ho rozobrať a tak usušiť
bojím sa ho rozobrať ti za prvé a len tak chcem vedieť či sa to už niekomu stalo a či tá terapia ryžou pomohla
ďakujem
indikátor vody je ofc celý krásny ružový
počula som ešte o nejakom použítí vysoko% alkoholu alebo vymáchať ho v destilovanej vode
neviem, nevyznám sa, nechám si poradiť a ten mobil so sebou na hajzel už nikdy nevezmem. radšej si tam plesnem knihu.
Poradím ti keď ti ešte niekedy dačo padne do vody a bude sa jednat o elektroniku prvé čo spravíš že to zariadenie vypneš ..... najlepšie vymlátiš baterku z telefonu ale pri ajfoniskach to asi nejde das to susit na dlhsiu dobu a az potom zapinaj a nie este skusat odtlacok prsta a hovadiny
@relieforsaddist ja som sa tak zlakla že prve čo ma napadlo je vyskušať či ide a potom som ho vypla a drbla do ryže, tak skusim to tam nechat.. 2-3 dni a potom budem dufať pri všetkych svätych že to pojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ALE v každom hovorili o tom že ideálne je ho rozobrať a tak usušiť
bojím sa ho rozobrať ti za prvé a len tak chcem vedieť či sa to už niekomu stalo a či tá terapia ryžou pomohla
ďakujem
počula som ešte o nejakom použítí vysoko% alkoholu alebo vymáchať ho v destilovanej vode
neviem, nevyznám sa, nechám si poradiť a ten mobil so sebou na hajzel už nikdy nevezmem. radšej si tam plesnem knihu.