Ahojte.Máte nejaké skúsenosti z nákupov iPhone zo zahraničia?prišlo Vám všetko?Neboli ste oklamaní?Ktoré stránky sú spoľahlivé na nákup iPhonu zo zahraničia?Ale skôr by som poprosila nejaké také kde nemusím kupovať blokované na nejakú sieť cez paušál,ale
@nikussska93 kupil som si pred 5 rokmi z ebay first-gen iphone. prisiel uplne v pohode. po odoslani penazi na ucet mi ho dotycny este v ten den poslal. odblokovanie a JB bolo nutnostou, kedze na nas trh sa nevyrabal a bez unlocku nefungovali nase simky
ale preco chces kupovat zo zahranicia? chod sa kuknut napriklad na bazar macblog.sk a tam najdes plno ponuk za dobre ceny
@derimax3 hento uz bolo vopred jasne, ze ho obabru..ta stranka bola rozoberana minimalne na 2 najznamejsich sk/cz apple forach ako podvrh, cize clovek, ktory ide kupovat tak drahe zariadenie (za tak prehnane nizku sumu) by sa mal minimalne niekde informovat a mat "sedliacky rozum"
Frajerka si kupovala iPhone 5 zo Švajčiarska a je blokovaný na Švajčiarský orange. A odblokovanie na SK nerobia.
Takže neviem či je to dobrý nápad. Ja som si minulý rok kupoval iPhone od známeho z Anglicka ale to ešte 3GS a musel som zaplatiť 80€ za odblokovanie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale preco chces kupovat zo zahranicia? chod sa kuknut napriklad na bazar macblog.sk a tam najdes plno ponuk za dobre ceny
» www.birdz.sk/forum/moj-iphon...
Takže neviem či je to dobrý nápad. Ja som si minulý rok kupoval iPhone od známeho z Anglicka ale to ešte 3GS a musel som zaplatiť 80€ za odblokovanie....