Ak vieš, že sa o ten mobil nebudeš starať, chceš využívať hudbu a vieš, že ho rozjebeš do pol roka, tak si iP nekupuj. O SE-čkach sa hovorí, že sú v nich repasované súčiastky zo 6Siek, takže neviem, ale zatiaľ sa naň nikto z mojich známych nesťažoval.
Ked nevies, ci sa ti oplati dat 600€, tak ti 7dmu nejdem ani odporucat, aj ked je to paradicka. Kludne chod aj do SE, poznam xy ludi ktori si to kupili a ani jeden sa nestazoval.
Teda, nikto sa mi este s iphonom nestazoval.
SE je už proste starý.
6S pohode.
8 vychádza v Septembri cena bude okolo 1100€ a je zatiaľ samozrejme najlepší z doterajších iPhonov, oplatí sa ho kúpiť.
Ak chceš len zabodovať medzi kamarátmi že máš jablko a preto by si kúpil SE tak fakt na to jeb a kúp si radšej poriadny android alebo aspoň teda tú 6S.
@kosmiklove Jaaj áno máš pravdu.
Ojebal som sa.
Tak buď SE alebo 7 ja odporúčam aj tak rovno 8 lebo 4" displej je pre väčšinu ľudí málo. iPhone 8 má už 5,8"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Teda, nikto sa mi este s iphonom nestazoval.
6S pohode.
8 vychádza v Septembri cena bude okolo 1100€ a je zatiaľ samozrejme najlepší z doterajších iPhonov, oplatí sa ho kúpiť.
Ak chceš len zabodovať medzi kamarátmi že máš jablko a preto by si kúpil SE tak fakt na to jeb a kúp si radšej poriadny android alebo aspoň teda tú 6S.
Ojebal som sa.
Tak buď SE alebo 7 ja odporúčam aj tak rovno 8 lebo 4" displej je pre väčšinu ľudí málo. iPhone 8 má už 5,8"