SE vyzerá presne ako 5s, no má výkon 6s, no chýba mu 3D touch - dá sa kúpiť od 270 eur nový
6 nemá 3D touch, je menej výkonný ako SE a 6s, cena začína okolo 350 eur
7 a 6s majú 3D touch, 7mička je o niečo výkonnejšia a má vylepšený foťák a ešte nejaké veci navyše, cena začína na 560 eur okolo
(to len také malé porovnanie)
ja mám 6s ko ... to 3D touch nemusí byť dôležité pre každého čiže každy by sa mal skôr zamyslieť nad tým aký velký displej chce a v akej cene chce skôr ten iphone, to ti dá možno odpoveď presnejšiu
ten 3D touch by som asi neriešil až tak ..ale SE alebo 5S sú úplne rozmerovo super, praktické, presne do ruky ..len ma operátor presviedčal, že ísť do niečoho nižšieho ako 7 je krok späť pre tie všetky aktualizácie, ktoré Apple má ..že proste sú to už staré telefóny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
6 nemá 3D touch, je menej výkonný ako SE a 6s, cena začína okolo 350 eur
7 a 6s majú 3D touch, 7mička je o niečo výkonnejšia a má vylepšený foťák a ešte nejaké veci navyše, cena začína na 560 eur okolo
(to len také malé porovnanie)
ja mám 6s ko ... to 3D touch nemusí byť dôležité pre každého čiže každy by sa mal skôr zamyslieť nad tým aký velký displej chce a v akej cene chce skôr ten iphone, to ti dá možno odpoveď presnejšiu
Osobne sa teším na x a asi si ho ako fanúšik zaobstarám.
mega baterku ma aj fotak
diky za názory ľudia