Po technickej stránke veľmi dobrý (nájde sa pár nedokonalostí, ale tie budú prekážať len ťažkým maniakom).
Absolútne nezničiteľný: opakované pády z 1.5 m, vysoké/nízke teploty, úplne ponorený do ľadovej vody ani neprestal hrať (nepýtaj sa, ako sa tam dostal.. )
Pri extrémne častom používaní (4 a viac hodín denne) odchádza koliesko (slabšie reaguje, je potrebné silnejšie/opakovane tlačiť).
Vytkla by som akurát iTunes..Nenávidím ten program a on nenávidí mňa.
aj ja mám mp3 a kašlem na novinky aby som mala furt len to čo letí a najnovšie kraviny(ach) to by som nemohla nič iné robit ako kupovat každý týžden niečo novšie a lepšie..
kup si ipod touch ma kopu vyuziti napriklad ja z nim bijem spoluziakov davam im facky lebo je fajny plochy a fasa to stipe hej a predtym nez im dam facku zapnem merac pretazenia potom pozriem na vychylky... abo muchy sa z nim daju zabijat 4 som tak uz zabil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Sakra !!! ved ja tam mam kopec veci a vobec ich nepouzivam... tak to uz je na zamyslenie...
Absolútne nezničiteľný: opakované pády z 1.5 m, vysoké/nízke teploty, úplne ponorený do ľadovej vody ani neprestal hrať (nepýtaj sa, ako sa tam dostal.. )
Pri extrémne častom používaní (4 a viac hodín denne) odchádza koliesko (slabšie reaguje, je potrebné silnejšie/opakovane tlačiť).
Vytkla by som akurát iTunes..Nenávidím ten program a on nenávidí mňa.
ale jo jo inak je dobrý