displej sa len tak nepokazi, neboj on vyzera byt strasne krehky, ale nie je, pozri si videa na youtube... ale touch ma mau pamat, cize vea filmov si tam nepozries, preto sa mi az tak nevidi, ale inak je to kuul vec
poznam vela ludi co maju iPhone aj iPod touch.. vsetcia su spokojni, takze zrejme az tak zle vecicky to nebudu iPod touch ma pamat 8/16/32GB, takze si mozes vybrat podla toho kolko potrebujes.. na druhej strane iPhone ma ine moznosti, pamat 8/16GB.. na multimedia urcite z tychto dvoch touch
Ja som mal možnosť ho držať v ruke, a poviem že je fajn. Ovládanie na max. úrovni, veliký display a veľa kapacity a vyzerá celkom fajn. Takže v poho. (!
ja si myslim ze sa to teraz este neoplati, je to len prvy model a ma dost malu pamat..dalsie uz podla mna budu vymakane..ved si zober ako to bolo so starsim ipodom a teraz, takze oplati sa pockat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mozno kupis jeden i mne.
Osobne s nim velke skusenosti nemam, ale poznam ludi, co ho maju uz nejaky ten tyzden a vsetci su spokojny, hlavne s ovladanim.
a ten ipod je tu o polovicu lacnejsi ako na SR podla mna by bol hriech nekupit si h