@3 mna fascinuje dizajn Apple výrobkov ... iPod Touch 16 GB vyzerá trochu inak ako iPod Touch 16 GB II. generácia ... však ??? a to ide o ten reprák ??? sú tam aj nejaké iné rozdiely ??? (softvér asi nie ... napr: funkčnosť ???) ktorý je lepší ???
Ahojte no rozdiel je v tom repráku a v tlačidlách hlasitosti na boku prístroja,a je ešte o niečo tenší ako 1 generácia. A ešte jedna vec je tá že nový i pod touch pozná aj mikrofon ktorý je na kabliku od slúchadiel. Čiže teoreticky s aplikáciou ako je napr. Fring sa dá s ipodu aj volať. Samozrejme čo sa týka najma Skype. Inak softwareovo je to to isté. uff..
@5 tak pri Appli si platis vacsinou za dizajn + za jedinecny MacOS, ktory fakt obdivujem, ale zasa za tu HW konfiguraciu to moc neviem... nestoji... ale to neznamena ze hovorim ze sa neoplatia!!!
som počul že eh to dosť blbost nwm nemal som to... mne stači mobil čo prehrava mp3 semtam nejaka ta fotka a ked hodiš dvoj gigovu pametovku čo viac si možeš priať
MacBooky drahe somariny v poslednej dobe sa zlepšil dost asus reklamacie su už v pohode dobre plasty mam jeden doma za 25 000 som snim spokojny....idu mi nanom najnovšie hry v pohode aj dovoza aj dokoča akos a hovory načo kupovať blbosti len kvoli zančke ekd možeš mať taky istý vikon za menšiu cenu ale 100 ludi 100chuti
ešte keď som bol malý, som chcel Apple labtop ... ale vtedy som vôbec nevedel, že čo to je, len raz v So little time niečo robili s bookom a tak sa mi zapáčil, že waaaw hehe, ale to bolo voľakedy (ľ-ká sú také haľuzné slight_smile: hmmm ale všetko od Apple je také pekné (dokonalosť posudzovať nemôžem ani neviem ... ešte nič nemám, ale modlím sa k Ježiškovi, aby mi priniesol iPod slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tak čo hovoríte na nové MacBooky???
PODĽA MŇA SÚ VYNIKAJÚCE PO DIZAJNOVEJ STRÁNKE!!!!
MacBooky drahe somariny v poslednej dobe sa zlepšil dost asus reklamacie su už v pohode dobre plasty mam jeden doma za 25 000 som snim spokojny....idu mi nanom najnovšie hry v pohode aj dovoza aj dokoča akos a hovory načo kupovať blbosti len kvoli zančke ekd možeš mať taky istý vikon za menšiu cenu ale 100 ludi 100chuti
ešte keď som bol malý, som chcel Apple labtop ... ale vtedy som vôbec nevedel, že čo to je, len raz v So little time niečo robili s bookom a tak sa mi zapáčil, že waaaw hehe, ale to bolo voľakedy (ľ-ká sú také haľuzné slight_smile: hmmm ale všetko od Apple je také pekné (dokonalosť posudzovať nemôžem ani neviem ... ešte nič nemám, ale modlím sa k Ježiškovi, aby mi priniesol iPod slight_smile:
ale inak to ma pobavilo: "ešte keď som bol malý" teraz si aký???veľký???