ja mám iPhone tiež .. a jediné čo mi tam chýba je bluetooth .. aaa potom je tam slabý foťák, ale to nejak neriešim, lebo ja fotím normálnym foťákom .. ale ako prehrávač hudby, hudobné knižnice, tak to je super rovnako aj hry, ktoré v ňom mám .. a čo sa týka iPod-u tak by som ho nekúpila už len preto, lebo je to veľké ako " mp3-ka" .. to skôr niečo ako Nano .. či ako sa to volá .. tie také farebné xD
oplatí..mám síce len 8GB ale som si ho kupoval hlavne kvoi wi-fi a celkovo kvoli tomu, že to je iPod..hry a aplikácie ťa po chvíli omrzia, ale to, že sa možeš pripájať na net ťa neomrzí..
so správnymi sluchátkami má perfektný zvuk, ovládanie jednoduché..len to pridávanie muziky cez iTunes je občas zdĺhavejšie ako Copy+Paste..
Áno ja by som hneď kupoval. Mám teraz Nano nemôžem povedať ani pol krivého slova, no až na tú pamäť. A hej cez iTunes to zosynchronizuješ hneď jak iPod pripojíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
so správnymi sluchátkami má perfektný zvuk, ovládanie jednoduché..len to pridávanie muziky cez iTunes je občas zdĺhavejšie ako Copy+Paste..
@3
cez iTunes sa to synchronizuje jednoducho, stačí si urobiť poriadok v knižnici
ODPORÚČAM