Ja mam iPod nano a mal som 2x shuffle . JE to super vec. Dizajn.Kvalita. Ja osobne by som zobral nove nano,alebo classic,lebo Touch... hm to uz rovno iPhone.
Suhlasim so schizofrenikom. I-pod je komercia a je to strasne drahe. To ze to je pohodlne ? Poznam pohodlnejsie prehravace. Nanic kompatibilita. Treba tu pipovinu, itunes ci co.
Je to ako s nokiou. Tiez to neni nic uzasne, ale ludia so maju radi lebo v tom vidia kvalitu. Co uz.
Ja by som i-pod za nic nekupil. Ja mam rad tie alternativy . Sandisk Sansa Connect, Alebo sansa e 280. Ma to vsetko, super dizajn, radio, lacnejsie ako i pod. Slot na karty a dozivotna zaruka. A connect ma bezdratove pripojenie k PC. . Tahate do nej rovno z netu, cez wifi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Je to ako s nokiou. Tiez to neni nic uzasne, ale ludia so maju radi lebo v tom vidia kvalitu. Co uz.
Ja by som i-pod za nic nekupil. Ja mam rad tie alternativy . Sandisk Sansa Connect, Alebo sansa e 280. Ma to vsetko, super dizajn, radio, lacnejsie ako i pod. Slot na karty a dozivotna zaruka. A connect ma bezdratove pripojenie k PC. . Tahate do nej rovno z netu, cez wifi.