Keď zapojím iPod do notebooku, tak sa mi načíta, ale žiadne pesničky mi nechce doň presunúť, ako by sa to dalo napraviť? V starom notebooku som s tým problém nemala :/
iTunes tam mám, aj mi ho otvorí, len keď chcem prehodiť pesničky, tak to už nejde...uvažovala som, že možno sú v nejakom formáte, čo iTunes neprijíma alebo ja neviem...
Mas zapnutu synchronizaciu hudby? Skusila si kliknut na Sync? Uz si to na tomto notebooku synchronizovala? Pretoze by ti to malo najprv vyhodit hlasku, ze je ipod synchronizovany s inym PC a ze synchronizaciou s tymto sa komplet udaje premazu.
Alebo ked to dobre chapem - mas nastavene automaticke synchronizovanie celej kniznice, alebo sa to snazis presuvat rucne?
Pokial je to ta druha moznost, skus pozriet ci mas v itunes v detailoch ipodu zaskrtnutu moznost manualneho spravovania hudby (Manually manage music and videos)
@elenocka25 Bohuzial ako som pisal vyssie - ipod nemoze byt synchronizovany s viac ako jednym PC zaroven. Co je nevyhoda pri zmene PC. V takom pripade sa tam musi vsetko nahadzat nanovo. (Co nie je problem ked kopirujes celu svoju hudobnu kniznicu, ale ked kopirujes jednotlive pesnicky tak ano)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mas zapnutu synchronizaciu hudby? Skusila si kliknut na Sync? Uz si to na tomto notebooku synchronizovala? Pretoze by ti to malo najprv vyhodit hlasku, ze je ipod synchronizovany s inym PC a ze synchronizaciou s tymto sa komplet udaje premazu.
dala som sychronizovať, ale keď chcem premiestniť dáku pesničku do Playlistu, tak mi pri nej naskočí červený prečiarknutý krúžok...
vies presne popisat ako to robis?
Pokial je to ta druha moznost, skus pozriet ci mas v itunes v detailoch ipodu zaskrtnutu moznost manualneho spravovania hudby (Manually manage music and videos)
tú možnosť som dala zaškrtnúť a vymazalo mi to všetko z ipodu :/
áno, už mi to funguje
niečo som postláčala a ono to odrazu ide
každopádne, ďakujem za radu