takze o5 o mojom neoblubenom programe iTunes. kedze neexistuje ziadna solidna nahrada, som nuteny tento zaprdeny program pouzivat. ide mi o to, ze chcem pre urcitu skupinu pesniciek zadat rovnakeho artist-a. da sa to urobit nejak rychlo? alebo musim ako k
sak oznacis viacej songov, (click+ctrl) , pravy klik na modro vyznacene songy, GET INFO (hned prve) a prepises ARTIST...a je aj nahrada za iTunes..nepamatam si ako sa to vola ale je to..tusim nieco s opicami to ma...
vyznacis si pesnicky, ktorym chces zmenit nazov a das jablcko+i (teda v tovojom pripade zrejme ctrl+i, lebo pochybujem, ze keby si mal mac, tak si taky zaryty odporca iTunes)
@0 mal si mat otagovane songy v prvom rade. ked oznacis viac napriklad jeden album a das get info, tak upravis vsetko co maju spolocne - nazov, artwork, pocet celkovych trackov, rok, zaner a pod. ale nazvy treba pisat jednotlivo ak ich nemas.
itunes je perfektny jukebox, hlavne inteligentne playlisty a najnovsie Genius.. neviem co sa na nom ludom nepaci. to su vacsinou ti winampaci, co si kupia ipod a potom picuju lebo su tym winampom v ktorom nieje ziadny system zhypnotizovani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inak pouzivam aj Yamipod, ale cez to nejdu ani obrazky, ani videa, tak to za moc nestoji a navyse to ani nezoraduje podla nazvu
ale ten typek na vydeu je delovy
itunes je perfektny jukebox, hlavne inteligentne playlisty a najnovsie Genius.. neviem co sa na nom ludom nepaci. to su vacsinou ti winampaci, co si kupia ipod a potom picuju lebo su tym winampom v ktorom nieje ziadny system zhypnotizovani