neviem o co sa jedna..kazdopadne medzi teroristami a bojovnikmi za slodobu je velmi tenka hranica podla mna..napr. USA sa oznacuju za bojovnikov za slodobu a pritom su to podla mna teroristi..
ťažko povedať ja so žiadnou "národnooslobodzovacou" politikou nesúhlasím ale čo sa týka severoírskeho konfliktu, bližšia je mi republikánska komunita ako lojalisti a represívne zložky okupačnej armády
@hetfield aj sionizmus aj arabský nacionalizmus vedie akurát tak do prdele s tým rozdielom že ten židovský teraz dominuje.. norman finkelstein čo je židovský historik ktorý sa arabsko-izraelskému konfliktu venuje dlhodobo ma inak dosť prekvapil že keď mu bola položená otázka či by preferoval na historickom území palestíny riešenie d tak odpovedal že by preferoval riešenie kde by sa nebral ohľad na štáty ako také - v istom zmysle mal pravdu, ono by to ale bolo možné asi len keby palestínsky a izraelský proletariát k sebe našiel cestu a šiel proti svojim samozvaným vodcom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Smash! Smash! The IRA!
Smash! Smash! The IRA!
Remember the victims of their bombs