Určite bude, kvôli svojmu úspechu. Ale tak ako Christian Bale odmietol pokračovať na Dark Knightovi a nahradil ho Ben Affleck, tak isto Robert Downey Jr. nechce pokračovať na Iron Manovi...tak som zvedavý, že kto ho nahradí a či to s novým hercom bude mať rovnaké grády. Čítal som, že mark Wahlberg chce byť novým Iron Manom, to by ma porazilo... Robert Downey Jr. ale podpísal zmluvy na Avengers 2,3, takže tam bude Iron Manom.
@moonbeam
lenže Christian Bale nechcel hrať v Superman vs. Batman pretože to už nesúvisí s Nolanovou trilógiou o Dark Knightovi.
a Robert Downey Jr. už nechce hrať Iron Mana lebo sa mu dačo nepáči, alebo sa mu nechce.
Osobne dúfam, že už žiaden ďalší Iron Man nebude. Ak aj náhodou, tak nech sa vrátia k tomu úžasnému arogantnému a neodolateľnému miliardárovi a nie k vydesenej troske čo sa bojí budúcnosti a mimozemšťanov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Iron man s Downeym bude asi už len v nových Avengeroch.
lenže Christian Bale nechcel hrať v Superman vs. Batman pretože to už nesúvisí s Nolanovou trilógiou o Dark Knightovi.
a Robert Downey Jr. už nechce hrať Iron Mana lebo sa mu dačo nepáči, alebo sa mu nechce.