@zirafkaadka No idem po ňu do školy, lebo dnes nám ju nestihli vydať.
@klidopido pri vlaku to už bude neskoro, potrebujem to zajtra vybaviť proste. bývam v PO, školu mam v KE a už nebudem mať čas ani peniaze cestovať hore dolu
ja som tiež môj ISIC nijako neaktivovala a platí aj v buse aj vo vlaku, síce v buse s ním nemôžem platiť ("priložte kartu"), ale študentské lístky pýtam všade
ja idem mať český a stým si môžem na slovenských železniciach akurát tak nič. ale to si nechcel vedieť. ja mam ale taku otazku a trochu nerozumiem. s ISIom je zlava 40% z ceny listka, nie? a ja napriklad uz mam v procese vybavovania normalne ziacku karticku ZSR ktora je zadarmo a budem mat 50% zlavu... nemas lepsie urobit si taku? a ja neviem, mozno len akosi nechápem
@ssnehulienka ja ti nevim pepane, ale cvakal som dnes polovicu listka. na strednu ked som chodil som mal tiez polovicny. 40% zlavu som mal ked som mal euro26 kupene na rok za 16€.
@tralalibang jj, hlavne ked to zistis pri kontrole listku, nemas doplatit na cely, karty neberu tak musis zobrat po celom vagone od neznamych ludi, inak pokuta 40 evri
@toxo Ty kokso, tak to naserie Ale zhľadom na to, že sa všade píše, že štúdium v ČR je rovnocenné so štúdiom na SR tak by sa mala dať vybaviť nejaká zľava, nie?
@tralalibang jj ta fialova karta sa da vybavit bezproblemov, len ked som to chcel tak mi v pokladni povedala ze isic staci, len nevedela ze sa jedna o cesky. A ked som to tlacivo ukazoval sprievodnicke, tak ako naschval tam nasla preklep roku ktory si nikto nikdy predtym nevsimol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@klidopido pri vlaku to už bude neskoro, potrebujem to zajtra vybaviť proste. bývam v PO, školu mam v KE a už nebudem mať čas ani peniaze cestovať hore dolu