ale na to aby si mohla mať všetky tie zľavy tak si musíš kúpiť každý rok novú nálepku za 10 €... no nwm či sa to oplatí.. keď strááááášne veľa nakupuješ v croppe tak hej ae inak.. vôbec som ju nevyužila..alebo aj hej ae tých 10 € sa mi nevrátilo za celý rok aj keď milujem nákupy... nič úžasné podľa mňa..
ae to že máš kartu na mhd a všetko v jednom je fajn.. my napríklad máme také že to musíme mať kvôli škole.. že keď prídeme tak musíme tú kartu priložiť k takému stroju a to nám zaznamenáva príchody.. každý na to pišká ae no musím ju mať kvôli tomu
ja som asi za rail plus lebo to má výhody Euro 26 a platí to hlavne na vlak... iné neplatia...a tých obchodov je kopec.. okrem iného máš lacnejšie letenky, knihy, zájazdy, letné akcie.. toho je omnoho viac ako len cropp town...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
- napr. v cropp towne majú zľavy na to a ešte v mnohých dalších obchodoch...
- máš len jednu kartičku na ktorej máš autobusovu mhd aj vlakovu preukážku...
no neviem jaky typ budem mať
Je iba ISIC - pre študentov, ITIC - pre učiteľov, a IYTC - mladí do 26.
ae to že máš kartu na mhd a všetko v jednom je fajn.. my napríklad máme také že to musíme mať kvôli škole.. že keď prídeme tak musíme tú kartu priložiť k takému stroju a to nám zaznamenáva príchody.. každý na to pišká ae no musím ju mať kvôli tomu
ja som asi za rail plus lebo to má výhody Euro 26 a platí to hlavne na vlak... iné neplatia...a tých obchodov je kopec.. okrem iného máš lacnejšie letenky, knihy, zájazdy, letné akcie.. toho je omnoho viac ako len cropp town...