dnes som dostal ISIC kartu, je tam napisane ze je platna od 01/09/2013, ale žiadnu nálepku som tam nelepil, na zadnej stane je vytlacene Valud until 09/2014. Vodic na SADke mi povedal ze neplati kym si nedam prologancnu znamku. NA skole ziadne prologacne
už sa teším keď dostanem prelepku, lebo už mám nervy rozožraté z toho jak musím skoro každému šoferovi vysvetľovať že boha nie nemám prelepku slúžiacu na predlženie platnosti PRETOŽE MI PLATNOSŤ EŠTE NESKONČILA
ja som tiež dostala nový ISIC teraz a až v buse som sa dozvedela, že ešte nie je aktivovaný. išla som na SAD-ku a tetuška pri okienku mi ho aktivovala. a bolo po probléme.
ked dostanes prvy rok ISIV nalepka tam nie je lebo je to tam napisane uz az kazdy rok dalsi potom dostavas prolongacnu znamku, ale je pravda ze možno ISIC nefungoval kvoli tomu ze nebol aktivovany, my mame na to terminaly a tam sa to da aktivovat hned ako ti to obnovia
ako písali hore ale. Ide oto ci ma ISIC datum výroby 2013. Ja som zacal studovat 2012 a dostal som 2012. No reklamoval som ho 2x a dostal som potom 2011 tam uz mi nalepit tu znamku museli
Ciže ak dostanes isic 2012 treba znamku. Ak 2013 netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
prologančnú známku dostaneš až o rok ak budeš študovať. teraz to tam máš vytlačené. a potom ďalšie roky budeš lepiť známky. a aktivoval si si isic?
už sa teším keď dostanem prelepku, lebo už mám nervy rozožraté z toho jak musím skoro každému šoferovi vysvetľovať že boha nie nemám prelepku slúžiacu na predlženie platnosti PRETOŽE MI PLATNOSŤ EŠTE NESKONČILA
prolongačnú znamku. ta by mala už podľa nazvu predlžovať platnosť a ked ju mas prvy rok, nemas co predlzovat, dpc.
Ciže ak dostanes isic 2012 treba znamku. Ak 2013 netreba