hmmm ja som taky vzťah zažila ale je to otom jako daleko byva a či ma možnosť nekedy prisť hmm v mojom pripade to bola vzdialenosť okolo 200KM a on ktomu pracuje aj v soboty takže šance nejako nebolo po dvoch mesiacoch bol koniec
hmm tak je to take ine ....ked ste s clovekom na dialku ...ale zase je to romanticke a krasne a aspon ste si vzacnejsi a v mojom pripade ,ja som taky sialeny romantik ,ze mne by nevadilo ani keby bol tisice km odo mna ,len aby to bola prava laska
To záleží od veľa faktorov, napríklad od toho, ako často by sme sa mohli stretávať, napríklad ak tu píšete, že máte vzťah na ďialku a stretávate sa každý víkend, tak by som problém nemala, lebo to je podľa mňa normálne aj u iných vzťahov, že ľudia sa zväčša stretnú len cez voľné dni.
Ak by sme sa mohli stretávať napríklad len raz za mesiac, tak by to záležalo od toho, či by ten človek za to stál a či by bola nádej, že časom to už vzťah na diaľku nebude.
Ak by ten človek napríklad začal študovať niekde ďaleko v zahraničí, ja by som študovala na Slovensku a vedela by som, že napríklad najmenej 5 rokov sa budeme stretávať málokedy, tak by som do toho tiež nešla.
mám taký vztah, já sem ze západu, on z juhu a je to okolo 113 km...a vidíme sa tak často, jak nám to dovolá financie, učení a rodičé a celkem nám to vychádza za ten rok a púl
vztah: je to nieco v zmysle "pacis sa mi zacnime spolu chodit" alebo je to nieco v zmysle "myslim na teba stale, chcem byt s tebou, spravim cokolvek len aby sme boli spolu"
ak je to to prve, tak ...
ak chcem nejake dievca, je to preto, ze ma niecim zaujala a stoji mi za to a vzdialenost je jedna z poslednych veci co ma trapi.. ved predsa ak sa mame radi ten cas si najdeme i keby sme upustili od konickov ci niecoho ineho..
ak mi za to nestoji, alebo je na xtom mieste v mojom zivote, tak to je vztah len naoko a tomu nepoze ani ze byva v byte naproti..
Fungovat taky vztah moze a aj poznam takych co funguju fajn, ale aj takych co sa len trapia. Takze velmi individualne. Ja osobne nepovazujem taketo vztahy za nejake moc pevne a s buducnostou. Clovek ked je zamilovany tuzi po tom druhom a ked je prec a ma sa vidiet len raz dva krat za mesiac, tak je to o nicom. Isiel by som do toho mozno len vo vynimocnych pripadoch.
Nemám rada vzťahy na diaľku. nevidím v nich význam a zmysel. áno, boli by si vzácny, ale ako dlho ... skôr či neskôr jeden alebo druhý si nájde niekoho iného z rovnakého mesta, pretože ten priateľ, tá osoba ktorá by bola na blízku chýba.
Neviem si predstaviť, kebyže mám priateľa, niečo by sa mu stalo a ja by som mu nemohla pomôcť, tak isto si to neviem predstaviť ani naopak.
ano, mam taky vztah...stretavame sa raz za 3 tyzdne, teraz cez skuskove 5 tyzdnov nie sme spolu...volame si kazdy den, este dobre, ze mame obaja 2000 min mesacne...ja som v ba a on v he...500 km...
da sa to, ale je to tazke...a stoji mi za to, cakat kym budeme spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Už nikdy viac !
moja alska je z ciech stretavame sa cez weekendy rozumiem si snou uplne super
Nestazujem si
Ak by sme sa mohli stretávať napríklad len raz za mesiac, tak by to záležalo od toho, či by ten človek za to stál a či by bola nádej, že časom to už vzťah na diaľku nebude.
Ak by ten človek napríklad začal študovať niekde ďaleko v zahraničí, ja by som študovala na Slovensku a vedela by som, že napríklad najmenej 5 rokov sa budeme stretávať málokedy, tak by som do toho tiež nešla.
ale zas tiež by som necestoval niekam 100km.
To, že by sme sa videli len raz týždenne...nejako sa to dá prežiť
ak je to to prve, tak ...
ak chcem nejake dievca, je to preto, ze ma niecim zaujala a stoji mi za to a vzdialenost je jedna z poslednych veci co ma trapi.. ved predsa ak sa mame radi ten cas si najdeme i keby sme upustili od konickov ci niecoho ineho..
ak mi za to nestoji, alebo je na xtom mieste v mojom zivote, tak to je vztah len naoko a tomu nepoze ani ze byva v byte naproti..
Neviem si predstaviť, kebyže mám priateľa, niečo by sa mu stalo a ja by som mu nemohla pomôcť, tak isto si to neviem predstaviť ani naopak.
crazy... crazy...sialenstvo... romanticke..crazy crazy sialenstvo, ktore ublizi
da sa to, ale je to tazke...a stoji mi za to, cakat kym budeme spolu