Mňa by zaujímalo, prečo štáty Európy robia taký rozruch okolo toho, že chodia bojovať do Ázie. Predsa ak sa tam skoncentrujú radikálne islamské sily z celej Európy, tak je to len pozitívne, pretože v prípade porážky islamského štátu,ktorý skôr či neskôr p
Však keď si chcú odrezávať ruky, nohy, hlavy.. tak nech.. je to ich problém.. či viac islamských bojovníkov, tým menej islamských bojovníkov.. akurát by sme ich nemali púšťať späť do Európy.. alebo skôr, nemali by sme sem púšťať žiadnych moslimov.
Škoda, že sa v Európe nájdu dementné štáty ako Dánsko, ktoré chcú takýchto masových vrahov omilostiť a umožniť im návrat do spoločnosti tak, aby ich to netraumatizovalo... asi im z toho blahobytu a socializmu kompletne zmäkol mozog, veď rovnako by mohli rehabilitovať nacistických vrahov
@0sea čo, že ich pustíme preč ? To je najmenej a identity viac-menej poznajú už teraz, ešte ak by sa tajné služby na to viac orientovali, myslím si, že by to nebolo až také ťažké
Problém by bol s bodom 2, nakoľko by to muselo prebiehať v utajení.Myslím si, že tajné služby majú za sebou aj ťažšie akcie.
nejak nechapem to bude tou nocnou hodinou a tym rumom co pijem ale ja mam taky nazor ze tam nikto nema ist s nikym bojovat lebo je to secko len fraska a genocida zo strany USA a pod USA patrime samozrejme aj my kedze tam chodia nasi vojaci robit "hrdinov" zo seba a potom sa tu vyplakava a pomaly statny sviatok s toho robia ze zomreli nasi vojaci v Irkau alebo kde ... pice toto je skurveny svet a vy co si myslite ze oni im tam akoze idu pomahat a branit ich narod pred teroristami ste dobre naivny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Škoda, že sa v Európe nájdu dementné štáty ako Dánsko, ktoré chcú takýchto masových vrahov omilostiť a umožniť im návrat do spoločnosti tak, aby ich to netraumatizovalo... asi im z toho blahobytu a socializmu kompletne zmäkol mozog, veď rovnako by mohli rehabilitovať nacistických vrahov
Problém by bol s bodom 2, nakoľko by to muselo prebiehať v utajení.Myslím si, že tajné služby majú za sebou aj ťažšie akcie.
teda, nie že by som tomu venoval nejak extra pozornosti lebo tvoje pseudopolitické témy sú vždy maximálne odveci, ale...
...wut?
O_o